Sport & wellness op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Bij Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc bent u aan het juiste adres voor een onbezorgd en ontspannen verblijf. Op het resort vindt u uitgebreide sport & wellness faciliteiten zodat u ook tijdens uw vakantie aan uw conditie kan blijven werken en heerlijk kunt ontspannen na een dag in de buitenlucht.

Verwarmd binnenzwembad

Neemt u graag een duik in het zwembad? Ons verwarmde binnenzwembad is het gehele jaar geopend! Ideaal om te ontspannen en/of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen, of sporten. Vanuit het zwembad kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de indrukwekkende bergen! Ons zwembad is dagelijks geopend en als gast van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc heeft u gratis toegang. Let op: er is geen toezicht aanwezig in het zwembad.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Verwarmd binnenzwembad
Wellness faciliteiten

Wellness faciliteiten

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc beschikt naast een zwembad ook over diverse wellnessfaciliteiten. Kom bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de sauna. De sauna heeft een temperatuur van 75-80⁰C en is voorzien van een groot ligplateau voor ultiem comfort. Wist u dat een bezoek aan de sauna meer is dan alleen ontspannen? Het is ook goed voor uw gezondheid, stimuleert uw bloedsomloop en verhoogt de weerstand. Tevens ontgift het uw lichaam en uw vochtreserves worden ververst. Ook in het bubbelbad en de hammam kunt u zich volledig ontspannen. Ervaar dit eeuwenoude reinigingsritueel!

Fitnessruimte: voor de sportieve gasten

In de fitnessruimte op het resort kunt u uw conditie op peil houden of juist beginnen met uw sportieve voornemens! Onze fitnessruimte is voorzien van professionele apparatuur, zodat u zowel uw cardio- als krachttraining kunt voortzetten zoals u dit gewend bent in uw eigen sportschool. Er zijn douches en kleedhokjes naast de fitnessruimte zodat u ook hier van alle gemakken voorzien bent.

Bekijk hier alle faciliteiten van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc.

Boek hier uw verblijf in Vallorcine >>
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - fitness

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]