Sport & wellness bij Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Bij Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc doen we er alles aan om u een fijn verblijf te bieden. Daarom bieden wij uitgebreide Sport & Wellness faciliteiten op het resort. Zo kunt u ook op vakantie aan uw conditie blijven werken in de fitness of kunt u heerlijk tot rust komen na een dag in de buitenlucht.

Zwembad

Houdt u van lekker zwemmen? Dat kan in ons verwarmde binnenzwembad! Ideaal om te ontspannen en/of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen, of sporten. Geniet hier van het prachtige uitzicht op de indrukwekkende bergen! Ons zwembad is dagelijks geopend en vrij toegankelijk. Let op: er is geen toezicht aanwezig in het zwembad.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - zwembad
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - sauna

Wellness

Daarnaast beschikt Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc over diverse wellnessfaciliteiten. Zo vindt u op het resort ook een sauna, jacuzzi en een hammam (stoomcabine). De sauna heeft een temperatuur van 75-80⁰C en is voorzien van een groot ligplateau voor ultiem comfort. Wist u dat een bezoek aan de sauna meer is dan alleen ontspannen? Het is ook goed voor uw gezondheid, stimuleert uw bloedsomloop en verhoogt de weerstand. Tevens ontgift het uw lichaam en uw vochtreserves worden ververst. Ook in de hammam kunt u zich volledig ontspannen. Ervaar dit eeuwenoude reinigingsritueel afkomstig uit West-Azië!

Massage

Kom volledig tot rust tijdens een ontspannende massage. Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc beschikt over een eigen masseur. Daarnaast kunt u ook een traditionele massage met gebruik van essentiële oliën boeken. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Boek hier uw verblijf in Vallorcine >>
Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif - massage
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - fitness

Fitness

In de fitness kunt u uw conditie op peil houden of juist beginnen met uw sportieve voornemens! Onze fitnessruimte is voorzien van professionele apparatuur, zodat u zowel uw cardio- als krachttraining kunt voortzetten zoals u dit gewend bent in uw eigen fitnessstudio. Er zijn douches en kleedhokjes naast de fitness en ook hier bent u van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier alle faciliteiten van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]