Ontbijt met uitzicht

Begin de dag met een goed ontbijt

Een goed ontbijt kunt u eigenlijk niet overslaan voordat u de natuur in gaat. In het restaurant staat daarom een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar! Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht en kunt u, onder het genot van een warm kopje koffie en een vers broodje, plannen gaan maken voor de rest van de dag.  

Restaurant-Bar L’Ours Bleu: voor een culinair diner

Na een actieve dag in de buitenlucht is het tijd voor een heerlijk diner! In onze eigen Restaurant-Bar L’Ours Bleu kunt u genieten van diverse culinaire hoogstandjes die door onze chef-kok worden bereid. Bent u een vis- of vleesliefhebber? Er is voor elk wat wils! Naast de reguliere menukaart is er dagelijks een wisselend aanbod aan diverse heerlijke specialiteiten uit de regio. Ook is er een speciale kaart voor kinderen.


Openingstijden restaurant:
Maandag en dinsdag: 18.00 – 21.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 – 14.00 uur en 18.00 – 21.00 uur

 

U heeft de mogelijkheid om te verblijven op basis van halfpension. Uiteraard is het restaurant voor onze halfpension gasten elke dag geopend. Onze chef-kok zal in dat geval ook op woensdag en donderdag een dagmenu voor u bereiden.

Restaurant-Bar L’Ours Bleu
Borrelen in onze gezellige bar

Borrelen in onze gezellige bar

Wilt u gewoon even lekker wat drinken? Dan bent u van harte welkom voor een drankje in de bar. Even gezellig bijkomen van een dag in de natuur en alle belevenissen doornemen met vrienden of familie onder het genot van een drankje. Vergeet vooral niet om één van onze heerlijke cocktails te proberen! 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]