Faciliteiten in Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

Het hoeft u in Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif aan niets te ontbreken. De vele faciliteiten in het resort maken elke vakantie tot een ontspannen verblijf. Er is gratis wifi in het hele resort. Er is een receptie waar u met al uw vragen terecht kunt. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze parkeren in de overdekte privé parkeergarage. De kosten hiervoor bedragen € 49,- per auto per week.

Boek hier uw verblijf >>>

Bar & Restaurant

Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in het restaurant met een terras met panoramisch uitzicht. Tevens heeft het restaurant een broodjes-service in de ochtend en is er de mogelijkheid om maaltijden te bestellen en in de avond af te halen. Wilt u nog even genieten van een lekker drankje na een sportieve dag op de pistes? De bar is de perfecte plek om uw dag gezellig af te sluiten. Meer info over de horeca

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is het restaurant momenteel gesloten.

Zwembad, wellness en fitness

Het resort beschikt over een verwarmd binnenzwembad. In het hoofdgebouw van het resort kunt u tot rust komen in het wellness center met de sauna, de spa, het stoombad en de whirlpool. Hier kunt u ook genieten van een goede massage. Wilt u lekker sporten? Dan kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte. 

Let op: in verband met de huidige richtlijnen zijn het zwembad, de wellness en de fitness gesloten tot medio april.

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]