Culinair genieten met panoramisch uitzicht
over de Franse Alpen

Culinair genieten met panoramisch uitzicht
over de Franse Alpen

Dormio Restaurant Flaine 1850


  • Gezellig restaurant met bar en terras
  • Panoramisch uitzicht op de bergen
  • Geniet van een heerlijk ontbijt, diner of borrel in het winterseizoen

Op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kun je in de winter culinair genieten in Dormio Restaurant Flaine 1850 met bar, terras en een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving! Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt of sluit de dag gezellig af met een goed diner of lekkere borrel.

Dormio Restaurant Flaine 1850 is uitsluitend in het winterseizoen geopend.

Bekijk het menu
Culinair genieten in het sfeervolle restaurant

Culinair genieten in het sfeervolle restaurant

In het gezellige Dormio Restaurant Flaine 1850 kun je heerlijk culinair genieten met een schitterend panoramisch uitzicht. Je kunt kiezen uit lekkere streekgerechten en internationale specialiteiten. Daarnaast beschikt ons restaurant over een uitgebreid wijnaanbod. Een heerlijk glas wijn bij je maaltijd en de gezellige sfeer in ons restaurant zorgen voor de optimale ontspanning na een sportieve dag in de Franse Alpen!

Start de dag goed met een heerlijk ontbijt

In Dormio Restaurant Flaine 1850 ben je dagelijks van harte welkom voor een uitgebreid ontbijt. Zo kun je de dag goed beginnen met vers gebakken broodjes, diverse soorten beleg, fruit, zuivel, sappen, koffie en thee. Wil je in de ochtend het liefst zo snel mogelijk de deur uit om de omgeving te verkennen? Maak dan gebruik van de handige broodjesservice: bestel de dag van tevoren je favoriete broodjes en de volgende dag liggen de warme broodjes voor je klaar bij de receptie.

Ontdek de omgeving

Bezoek de gezellige bar op ons resort

Dormio Restaurant Flaine 1850 beschikt over een gezellige bar waar je rustig kunt nagenieten van een lekker dagje in de Franse Alpen. Bestel een lekker hapje en een drankje; de perfecte plek om je dag gezellig af te sluiten!

Bezoek de gezellige bar op ons resort

Ontdek de openingstijden van het restaurant

Wil je genieten van een heerlijk ontbijt, smakelijk diner of gezellige borrel in de bar of het restaurant op ons resort? Je bent van harte welkom! Dormio Restaurant Flaine 1850 is alleen geopend in het winterseizoen. Bekijk hieronder de openingstijden van het restaurant.

Ontbijt: vanaf 08.00 uur
Bar: vanaf 16.00 uur
Diner: vanaf 18.30 uur

Boek hier je verblijf