Wanneer wilt u overnachten?

Vergaderen bij Meeting Point de Dousberg Maastricht

Vergaderen doet u het liefst in een inspirerende omgeving. Meeting Point de Dousberg in Maastricht biedt u de rust, ruimte en faciliteiten voor vergaderingen en bijeenkomsten voor 5 tot 80 personen. Een vergadering is pas effectief als deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt!

 

Bekijk hier onze arrangementen en tarieven >>>
Vergaderen in Meeting Point Maastricht

Effectief vergaderen

Effectief vergaderen. Dat wilt u toch ook? Meeting Point De Dousberg in Maastricht is de vergaderlocatie waar u met gezelschappen van 5 tot 80 personen effectief kunt vergaderen. Op deze unieke locatie, op een steenworp afstand van het centrum van Maastricht, vindt u een oase van rust en de perfecte ambiance om te vergaderen in één van onze vergaderruimtes. Voor elk gezelschap hebben wij een vergaderruimte op maat. Onze vergaderruimtes zijn alle sfeervol ingericht met comfortabele stoelen en moderne technische faciliteiten en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vergadering kunt halen. Bovendien beschikken ze allemaal over natuurlijk daglicht.

 

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

Meeting Point De Dousberg in Maastricht is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A2 richting Maastricht. Bovendien kunnen alle gasten gratis parkeren op ons parkeerterrein nabij de zalen.

 

Vergaderen en meer

Als aanvulling op uw vergadering kunt bij ons ontspannende activiteiten bijboeken. Bijvoorbeeld een golfclinic of wijnproeverij. Bovendien biedt onze partner Boermans Events u een grote diversiteit aan workshops en teambuidingactiviteiten. Vraag er gerust naar.

 

Reserveer uw vergadering >>>
Dormio Hotel De Prins van Oranje

Arrangementen Meeting Point De Dousberg

U kunt bij ons verschillende vergaderarrangementen boeken voor één of meerdere dagdelen. Wij bieden een totaalpakket, waarbij u als zakelijke gast geniet van een bijeenkomst in een luxe omgeving met uitstekende service. Ons aanbod begint altijd met een basisarrangement. Dit basisarrangement kunt u naar behoefte uitbreiden met aanvullende arrangementen.

 

Overnachten

Bij Meeting Point Maastricht zijn volop mogelijkheden om te overnachten in het naastgelegen Dormio Hotel De Prins van Oranje en Dormio Resort Maastricht.

 

Onze vergaderarrangementen en tarieven >>>

Ontdek de groene omgeving

Wilt u gewoon lekker van de omgeving genieten? Dat kan ook: Meeting Point De Dousberg ligt in een groen omgeving en is direct gelegen aan de Internationale Golf Maastricht. De St. Pietersberg ligt op 5 minuten rijden. Daar heeft u uitgebreid de gelegenheid om uw hoofd fris te wandelen. Wij hebben diverse wandelroutes voor u klaar liggen.

Contact met Meeting Point Maastricht

Effectief vergaderen doet u bij Meeting Point de Dousberg in Maastricht. Bel voor reserveringen of meer informatie naar 043 204 30 80 of mail ons via receptie@resortmaastricht.nl. Wij staan voor u klaar om u optimaal te faciliteren voor uw vergadering in Maastricht. Meeting Point Maastricht is onderdeel van Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje