Wanneer wilt u overnachten?

Maastricht: de evenementenstad van Nederland

De veelzijdige stad Maastricht heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Jaarlijks worden er tal van interessante evenementen georganiseerd. Houdt u van een kunst- en antiekbeurs of toch meer van een sportief evenement? In Maastricht is er voor elk wat wils!

Geniet van André Rieu op het Vrijthof. Combineer het concert met een bezoek aan Dormio Resort Maastricht

André Rieu op het Vrijthof

Elke zomer kunt u in Maastricht genieten van de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu, zijn Johann Strauss Orkest en de bijzondere gastoptredens op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof. Een bezoek aan een van deze concerten staat garant voor een magische avond met heerlijke melodieën en komische en ontroerende muzikale momenten. 

 

Lees meer over de zomeravondconcerten van André Rieu >>

Magisch Maastricht

In december wordt Maastricht omgetoverd tot een echt winter wonderland: Magisch Maastricht. Magisch Maastricht is de grootste, bekendste én gezelligste kerstmarkt van Nederland. 

 

Lees meer over Magisch Maastricht >>
Kom in de kerstsfeer bij Magisch Maastricht. Combineer uw bezoek met een overnachting bij Dormio Hotel Maastricht.
Carnaval Maastricht

Carnaval

Bent u een echte feestneus, of zet u deze graag op tijdens de carnaval? Kom dan carnaval vieren in dé carnavalsstad van Nederland: Maastricht. Carnaval in Maastricht, of op z’n Maastrichts ‘vastelaovend in Mestreech’, vindt doorgaans eind februari of begin maart plaats.

 

Lees meer over carnaval in Maastricht >>

Maastrichts Mooiste

Ontdek Maastricht op een verrassend andere manier. Doe mee met hét hardloop- en wandelevenement van Limburg: 'Maastrichts Mooiste'. Het evenement vindt elk jaar plaats in juni. 

 

Lees meer over Maastrichts Mooiste >>
Ontdek Maastricht op een unieke manier door middel van evenementen. Overnacht bij Dormio Resort Maastricht
Amstel Gold Race Maastricht

Amstel Gold Race

Bent u een enorme wielerfan en wilt u graag een van de grootheden van de wielersport over de finish zien komen? Kom dan naar de Amstel Gold Race in Maastricht. 

 

Lees meer over de Amstel Gold Race >>

TEFAF

Jaarlijks wordt voor de echte kunstkenners de meest invloedrijke kunst- en antiekbeurs van Europa georganiseerd: The European Fine Art Fair (TEFAF). Het evenement vindt plaats in het voorjaar. 

 

Lees meer over TEFAF >>
TEFAF in Maastricht
Het Preuvenemint in Maastricht

Preuvenemint

Kom uw smaakpapillen verwennen bij het grootste openluchtrestaurant van Nederland: Het Preuvenemint. Het evenement trekt jaarlijks 100.000 bezoekers en vindt elk jaar plaats in augustus. 

 

Lees meer over het Preuvenemint >>

Combineer een evenement met een overnachting in Maastricht!

Bent u op zoek naar een geschikt hotel om tijdens de TEFAF te verblijven? Of zoekt u een sfeervolle hotelsuite die op fietsafstand van het Vrijthof ligt zodat u hier na een bezoek aan André Rieu of het Preuvenemint kunt blijven overnachten? Bekijk dan nu de accommodaties van Dormio Hotel De Prins van Oranje! Dit viersterrenhotel ligt bovenop de Dousberg en biedt een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Perfect om voor, tijdens of na uw evenementbezoek in Maastricht te verblijven! 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>
Combineer een evenement in Maastricht een hotelovernachting

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]