Wanneer wilt u overnachten?

Maastricht: de evenementenstad van Nederland

De veelzijdige stad Maastricht heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Jaarlijks worden er tal van interessante evenementen georganiseerd. Houdt u van een kunst- en antiekbeurs, of toch meer van een sportief evenement? In Maastricht is er voor ieder wat wils!

Geniet van André Rieu op het Vrijthof. Combineer het concert met een bezoek aan Dormio Resort Maastricht

André Rieu op het Vrijthof

Elke zomer kunt u in Maastricht genieten van de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu, zijn Johann Strauss Orkest en de bijzondere gastoptredens op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof. Een bezoek aan een van deze concerten staat garant voor een magische avond met heerlijke melodieën en komische en ontroerende muzikale momenten. 

 

Lees meer over André Rieu >>>

 

Boek hier uw verblijf >>>

Magisch Maastricht

In december wordt Maastricht omgetoverd tot een echt winter wonderland: Magisch Maastricht. Magisch Maastricht is de grootste, bekendste én gezelligste kerstmarkt van Nederland. Dit jaar vindt Magisch Maastricht plaats van 30 november tot en met 31 december 2018. 

Lees meer over Magisch Maastricht >>>

Carnaval

Bent u een echte feestneus, of zet u deze graag op tijdens de carnaval? Kom dan carnaval vieren in dé carnavalsstad van Nederland: Maastricht. Carnaval in Maastricht, of op z’n Maastrichts ‘vastelaovend in Mestreech’, vindt plaats van zondag 3 maart tot en met dinsdag 5 maart 2019.

Lees meer over carnaval in Maastricht >>>

 

Maastrichts Mooiste

Ontdek Maastricht op een verrassend andere manier. Doe mee met hét hardloop- en wandelevenement van Limburg: 'Maastrichts Mooiste'. Het evenement vindt elke jaar plaats in juni. 

 Lees meer over Maastrichts Mooiste >>>

Amstel Gold Race

Bent u een enorme wielerfan en wilt u graag een van de grootheden van de wielersport over de finish zien komen? Kom dan naar de Amstel Gold Race in Maastricht. 

Lees meer over de Amstel Gold Race >>>

TEFAF

Jaarlijks wordt voor de echte kunstkenners de meest invloedrijke kunst- en antiekbeurs van Europa georganiseerd: The European Fine Art Fair (TEFAF). Het evenement vindt plaats van zaterdag 16 maart tot en met zondag 24 maart 2019.

Lees meer over TEFAF >>>

Preuvenemint

Kom uw smaakpapillen verwennen bij het grootste openluchtrestaurant van Nederland: Het Preuvenemint. Het evenement trekt jaarlijks 100.000 bezoekers en vindt elk jaar plaats in augustus. 

Lees meer over het Preuvenemint >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]