Wanneer wilt u overnachten?

Grand café ’t Proeflokaal

Op plein Het Wilhelmus aan de voorkant van Dormio Hotel De Prins van Oranje vindt u een aantal horecagelegenheden. In grand café ’t Proeflokaal op Het Wilhelmus kunt u echt proeven wat er in Limburg lokaal gebrouwen wordt. Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Met andere woorden: voor een heerlijk biertje of wijntje kunt u terecht in ’t Proeflokaal. Kunt u niet kiezen of ontdekt u graag nieuwe smaken? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!

 

Grand café ’t Proeflokaal is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 10.00 tot 00.00 uur. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het sfeervolle terras op Het Wilhelmus.

Foodcourt

Geniet in festivalsferen van vers bereid streetfood in de foodtrucks in het Foodcourt. Proef hier de verse, pure en eerlijke smaken zoals ze bedoeld zijn. Maak uw keuze voor local food, Italian food of Tex Mex, of neem het gewoon lekker allemaal… Gezelligheid en lekker eten gaan hand in hand in het Foodcourt! U bent niet voor niets in bourgondisch Limburg! Het Foodcourt op Het Wilhelmus heeft op het plein een groot en gezellig terras. 

 

Het Food Court heeft wisselende openingstijden en sluitingsdagen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Dormio Resort Maastricht.

 

Wat biedt Dormio Hotel de Prins van Oranje u nog meer? Ga naar de pagina faciliteiten.

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich panoramarestaurant Rantrée. Dit restaurant is onlangs bekroond met een Michelin-ster! Met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap komen bij Rantrée gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.

 

Boek hier uw verblijf >>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]