Wanneer wilt u overnachten?

Dineren op hoog niveau

Wilt u culinair genieten in een unieke omgeving? Of bent u toe aan quality time met z’n tweeën? Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje kunt u letterlijk én figuurlijk dineren op hoog niveau! Hier bevindt zich restaurant Rantrée, een eigentijds restaurant met een fantastisch 360 graden uitzicht over het Limburgse landschap. Ook het eten en de wijnen zijn van een uitmuntend niveau; onlangs werd Rantrée door Michelin bekroond met een ster!

 

Exclusief geopend voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje

Waar u normaal ruim van tevoren een tafeltje moet reserveren, kunnen we u nu iets heel speciaals aanbieden. Van donderdag 28 mei tot en met zondag 31 mei zal restaurant Rantrée haar deuren openen exclusief voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Met ons speciale Dine & Stay arrangement combineert u een heerlijk avondje uit met een romantisch verblijf in Maastricht.

 

Reserveer nu >>>

Boek nu uw Dine & Stay arrangement!

U heeft de keuze uit 2 verschillende arrangementen: 

 • Dine & Stay 5-gangen menu
  Dit arrangement bestaat uit een 5-gangen diner bij Rantrée, een overnachting in een luxe suite van Dormio Hotel De Prins van Oranje en een heerlijk ontbijt op uw kamer of om mee te nemen.
  Arrangementsprijs € 124,50 per persoon (excl. toeristenbelasting à € 5,50 p.p.p.n. en dranken)

 • Dine & Stay 6-gangen menu 
  Dit arrangement bestaat uit een 6-gangen diner bij Rantrée, een overnachting in een luxe suite van Dormio Hotel De Prins van Oranje en een heerlijk ontbijt op uw kamer of om mee te nemen.
  Arrangementsprijs € 137,50 per persoon (excl. toeristenbelasting à € 5,50 p.p.p.n. en dranken)

 

Reserveren

Er is slechts een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar, dus reserveer snel! Hiervoor kunt u per e-mail contact opnemen met Restaurant Rantrée via reservations@rantree.nl.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


 • Onze scherpste aanbiedingen
 • De leukste tips
 • Het laatste vakantienieuws
[alt text]