Wanneer wilt u overnachten?

Eten en drinken bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Verse broodjes, warm croissantjes, verse jus d’orange en heerlijke Limburgse lekkernijen zorgen ervoor dat u uw dag goed begint bij Dormio Hotel De Prins van Oranje. Geniet van een heerlijke lunch, diner of bestel een gezellige borrelbox. Bourgondisch genieten staat hier hoog in het vaandel! Bij het hotel vindt u daarom diverse eet- en drinkgelegenheden. Eet smakelijk!

Dineren bij 't Proeflokaal Eten

’t Proeflokaal Eten: bourgondisch genieten

Bij ’t Proeflokaal Eten kunt u heerlijk bourgondisch genieten! Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet tussen 08.00 en 11.00 uur. U kunt het ontbijt bijboeken in stap 2 van uw reservering. In de middag kunt u bij ’t Proeflokaal Eten terecht voor een smakelijke lunch!

 

Houdt u van vis, vlees of eet u liever vegetarisch? Wij laten u tijdens het diner graag kennismaken met onze gerechten! Vergeet niet wat ruimte te reserveren voor onze heerlijke desserts. Komt u eten met uw kinderen? We hebben ook een dinerkaart speciaal voor de kleintjes! Bij de keuze van minimaal 2 gerechten krijgen de kinderen de kans om aan Mio’s Cadeau Rad te draaien. Dit Rad zit vol met verrassingen. Eet smakelijk!

 

’t Proeflokaal Drinken

Bij ’t Proeflokaal Drinken op Het Wilhelmus kunt u genieten van lokale en internationale topdranken. Dit is de locatie waar Nederlandse, Belgische en internationale dranken elkaar ontmoeten. Geniet van de lekkerste abdij- en trappistenbieren, wijn uit de omgeving of lokaal gestookte gin. Bestel daarnaast een heerlijk borrelplankje in ’t Proeflokaal Drinken of op het terras en laat u verrassen door allerlei goede smaken!

 

Boek hier uw verblijf >>
't Proeflokaal drinken
Terras Wilhelmus

Terras op Het Wilhelmus

Op het sfeervolle terras aan het bruisende Wilhelmus kunt u onder de zon genieten van een lekker hapje en een drankje! Zit u liever uit de zon? Dan kunt u beschutting zoeken onder de mooie all-weather tent, waar u ’s avonds ook lekker kunt ontspannen met een smakelijke aperitief!

Dousberg Snack

Heeft u zin in een lekkere snack of pizza? Kom dan lekker snacken bij Dousberg Snack! Op het menu staan heerlijke snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of kipsaté. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen en opeten in uw appartement.

Bekijk het menu van Dousberg Snack
Snacken bij Dousberg Snack
Dineren bij Restaurant Rantrée

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich panoramarestaurant Rantrée. Dit restaurant is onlangs bekroond met een Michelin-ster! Met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap komen bij Rantrée gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.

Laat uw favoriete maaltijden bezorgen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje!

Geniet in uw hotelkamer, suite of appartement van Dormio Hotel De Prins van Oranje van een uitgebreid diner. Bij Dormio Delivery kunt u uw favoriete maaltijden bestellen en laten bezorgen in uw hotelkamer, suite of appartement. Wekelijks van donderdag tot en met zondag tussen 17.00 en 20.00 uur is Dormio Delivery geopend. 

Bestel een heerlijk diner bij Dormio Delivery

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]