Wanneer wilt u overnachten?

Eten en drinken bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Verse broodjes, warm croissantjes, verse jus d’orange en heerlijke Limburgse lekkernijen zorgen ervoor dat u uw dag goed begint bij Dormio Hotel De Prins van Oranje. Geniet van een heerlijke lunch, diner of bestel een gezellige borrelbox. Bourgondisch genieten staat hier hoog in het vaandel! Bij het hotel vindt u daarom diverse eet- en drinkgelegenheden.  Uiteraard gelden op het resort de landelijke richtlijnen en zijn diverse faciliteiten momenteel beperkt geopend. Met Dormio Delivery bezorgen we graag een heerlijke maaltijd bij uw appartement of hotelkamer. Eet smakelijk!

Ontbijt- en borrelboxen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje!

Speciaal voor u hebben we een aantal lekkere ontbijt- en borrelboxen samengesteld! Hiermee kunt u in uw hotelkamer, suite of appartement van Dormio Hotel De Prins van Oranje genieten van een heerlijk ontbijt of een gezellige borrel. Begin de dag goed met een heerlijk vers ontbijt. Liever borrelen bij de open haard? Bestel dan onze borrelbox met een bijpassend wijn- of bierpakket.

Bekijk alle mogelijkheden!
Bestel uw ontbijtbox bij Dormio Hotel de Prins van Oranje in Maastricht!
Dineren bij 't Proeflokaal Eten

't Proeflokaal Eten: heerlijk dineren

Bij ’t Proeflokaal Eten kunt u genieten van een heerlijk diner! Houdt u van vis, vlees of eet u liever vegetarisch? Wij laten u graag kennismaken met onze gerechten, bekijk hier het actuele menu! Vergeet niet wat ruimte te reserveren voor onze heerlijke desserts. Komt u eten met uw kinderen? We hebben ook een dinerkaart speciaal voor de kleintjes! Bij de keuze van minimaal 2 gerechten krijgen de kinderen de kans om aan Mio’s Cadeau Rad te draaien. Dit Rad zit vol met verrassingen. Eet smakelijk!

 

In verband met de huidige maatregelen is 't Proeflokaal Eten momenteel gesloten.

’t Proeflokaal Drinken

Bij ’t Proeflokaal Drinken op Het Wilhelmus kunt u echt proeven wat er lokaal gebrouwen wordt. Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Met andere woorden: voor een heerlijk biertje of wijntje bent u hier aan het juiste adres! Kunt u niet kiezen of ontdekt u graag nieuwe smaken? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!

In verband met de huidige maatregelen is 't Proeflokaal Drinken momenteel gesloten.

 

Boek hier uw verblijf >>
't Proeflokaal drinken
Dineren bij Restaurant Rantrée

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich panoramarestaurant Rantrée. Dit restaurant is onlangs bekroond met een Michelin-ster! Met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap komen bij Rantrée gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.

In verband met de huidige maatregelen is Rantrée momenteel gesloten.

Winterse drankjes van onze Foodtruck

In de wintermaanden mogen de typische winterse drankjes natuurlijk niet ontbreken! Bij onze Foodtruck op 't sfeervolle Wilhelmus kunt u deze winter een heerlijk glaasje glühwein of een kop warme chocolademelk halen. Heerlijk om bij op te warmen na een lekkere wandeling in de natuur.

Warme Chocolademelk
Snacken bij Dousberg Snack

Dousberg Snack

Heeft u zin in een lekkere snack of pizza? Kom dan lekker snacken bij Dousberg Snack! Op het menu staan heerlijke snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of kipsaté. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen en opeten in uw appartement.

Bekijk het menu van Dousberg Snack

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]