Boek hier uw verblijf in Obertraun

Zomervakantie in het prachtige Obertraun

Bent u voor de zomervakantie op zoek naar een sfeervolle accommodatie in een prachtig UNESCO-werelderfgoedgebied, aan de Hallstättersee? Dan is een verblijf bij Dormio Gasthof Höllwirt een echte aanrader. In de omgeving van Obertraun is in de zomervakantie van alles te beleven.

Neem een verfrissende duik in de Hallstättersee

De hotelkamers en appartementen van Dormio Gasthof Höllwirt liggen op loopafstand van de prachtige Hallstättersee, een heerlijk bergmeer waar u in de zomer een verfrissende duik kunt nemen. De gemiddelde watertemperatuur is 21 graden in de zomer. 

Dormio Gasthof Höllwirt bij de Hallstättersee
Boottocht Hallstättersee tijdens uw zomervakantie bij Dormio Gasthof Höllwirt

Ontdek het pittoreske Hallstatt vanaf het water

Een bezoek aan het dorpje Hallstatt mag u tijdens uw verblijf bij Dormio Gasthof Höllwirt niet overslaan. Vanaf het water ziet u dit schilderachtige dorpje, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, tussen de bergen liggen. Tijdens een boottocht over de Hallstättersee kunt u genieten van deze schitterende omgeving en de sprookjesachtige ligging van Hallstatt. De tickets voor deze boot zijn te verkrijgen bij de receptie van Dormio Resort Obertraun.

Tip: vergeet niet uw fotocamera mee te nemen. Dit dorpje is erg fotogeniek!

Boek hier uw verblijf >>

Maak een prachtige wandeling

Of u nou een beginnende of ervaren wandelaar bent, de omgeving van Obertraun biedt in de zomer prachtige wandeltochten in verschillende moeilijkheidsgraden. Wandel met het hele gezin langs de oever van de Hallstättersee of naar de bergmarmotten op de Bachlalm. Of geniet als geoefende wandelaar van een paradijs aan uitzichten tijdens een uitdagende wandeltocht door de bergen.

Wandelen tijdens uw zomervakantie in Obertraun
Fun & Entertainment op Dormio Resort Obertraun

Uitgebreid Fun & Entertainment programma in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie organiseert het Fun & Entertainment team op Dormio Resort Obertraun allerlei activiteiten voor diverse leeftijdscategorieën. Als gast van Dormio Gasthof Höllwirt bent u van harte welkom op dit resort! Onze vriendelijke en altijd vrolijke huisdier Mio gaat dansen, knutselen en spelletjes doen met de kinderen. Bij de receptie op Dormio Resort Obertraun kunt u het actuele activiteitenprogramma bekijken.

Tip: als de kinderen zich vermaken, kunt u genieten van een koud drankje op het terras van Dormio Resort Obertraun.

Boek hier uw verblijf >>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]