Wanneer wilt u op vakantie?

Horeca in Resort Eifeler Tor

Italiaans restaurant 'Casa Ruscello'

Geniet van heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen in restaurant Casa Ruscello. De wijnkaart bevat een brede selectie witte en rode wijnen. Antipasti, soepen, pasta en pizza’s, liefhebbers van de mediterrane keuken zitten hier goed!

U kunt lunchen van 12:00 tot 17:00 uur. vanaf 17.00 uur is het restaurant geopend om gezellig te dineren.

Evenementen

Met 120 zitplaatsen is Casa Ruscello de ideale locatie voor evenementen met zowel grote als kleine groepen. In het restaurant worden ook regelmatig wijnproeverijen georganiseerd onder begeleiding van een professionele sommelier. Daarnaast organiseren wij voor de liefhebbers ook regelmatig themadagen. Onze chef-kok geeft u ook graag tips voor het zelf bereiden van de mooiste Italiaanse gerechten.

Snackbar 'Der Turm'

Bij Snackbar "Der Turm" kunt u terecht voor de lekkerste Nederlandse en Duitse snacks. Frietjes, frikadellen, halve haantjes en curryworsten zijn in een handomdraai voor u klaar. Daarnaast kunt u er genieten van het prachtige uitzicht op het Rurdal.

Heimbacher Brauhaus

Ons Brauhaus is de absolute nummer één in de regio. Betreed een wereld vol plezier en rustieke gezelligheid. De menukaart staat bol van specialiteiten uit de Eifel. Met gepaste trots presenteren wij ook ons eigen Heimbacher bier. Uiteraard wordt u geholpen door vriendelijk en goed opgeleid personeel. Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten in ons Brauhaus!

Evenementen in het Heimacher Brauhaus

De schilderachtige brouwerij met zijn 120 zitplaatsen en de opvallende bierketels zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen.De locatie leent zich uitstekend voor zowel kleine groepen als grotere bedrijfsevenementen en familiefeesten. Een podium middenin de brouwerij biedt ruime mogelijkheden voor live bands en kunstenaars om het publiek te vermaken en te inspireren.

 

Bel voor meer informatie met +49 24 468094969.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]