Beleef een gezellige kookworkshop in de Eifel

Een kookworkshop is niet alleen leerzaam, maar het is ook erg interactief en veel leuker dan gewoon uit eten gaan. U kunt uw eigen maaltijd naar wens bereiden onder begeleiding van een professionele kok. In de Eifel vindt u de Heimbacher Kochstudio op Dormio Resort Eifeler Tor, waar u samen kunt genieten van lekker koken én gezelligheid!

Kookworkshop voor uw bedrijf, vriendengroep, een vrijgezellenfeest of met de hele familie

Kookworkshop voor uw bedrijf, vriendengroep, een vrijgezellenfeest of met de hele familie

Samen koken doet iets bijzonders met een groep en is hartstikke gezellig! Onder het genot van een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje of een heerlijk glaasje wijn leert u lekker koken onder begeleiding van een professional. Onze kookworkshops zijn zeer geschikt als onderdeel van een teambuildingsuitje met uw bedrijf, klanten- of relatiedag, vrijgezellenfeest, met de vriendengroep of met de hele familie. Iedereen is welkom!

We bieden Italiaanse en Duitse kookworkshops aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij koken met regionale, eerlijke producten en waar mogelijk biologisch.

 

Meld u aan voor een kookworkshop

Koken in de Eifel op zijn Italiaans

Onder begeleiding van een professionele chef-kok bereidt u een heerlijk menu met échte Italiaanse gerechten! Leer koken als een echte nonna en geniet van een gezellige Italiaanse kookworkshop. Maak kennis met de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken en ontdek authentieke Italiaanse ingrediënten.

Bereid een heerlijke pizza tijdens uw Italiaanse kookworkshop in de Duitse Eifel
Ontdek de traditionele Duitse keuken tijdens de kookworkshop in de Eifel

Ontdek de traditionele Duitse keuken tijdens de kookworkshop in de Eifel

In de Eifel weten wij hoe heerlijk Duits eten wordt bereid! De Duitse keuken is natuurlijk veel meer dan curry- of bockworst. Alle streken hebben hun specialiteiten en zeker hier in de Eifel! In deze workshop proeft u traditionele Duitse gerechten, bereid met heerlijke seizoensgroenten. Na de gezellige kookworkshop krijgt u het recept mee naar huis, zodat u thuis ook nog eens kunt genieten van de heerlijke Duitse gerechten!

Boek een kookworkshop in de Eifel

De kookworkshops bij de Heimbacher Kochstudio in de Eifel zijn te boeken vanaf 10 tot maximaal 32 personen. De kookworkshops duren ongeveer 4,5 uur, inclusief het nuttigen van uw eigen maaltijd.

De kosten bedragen € 59 per persoon (exclusief drankjes*) tot en met 11 personen. Vanaf 11 personen betaalt u voor elke extra persoon € 35 (exclusief drankjes*). Wij kunnen u uiteraard ook voorzien van een wijn die perfect past bij iedere gang! De kosten hiervoor bedragen per gang € 6,50 per glas.

Tijdens de kookworkshop bereidt u 3 heerlijke gangen! Wilt u meer gangen bereiden? Dat is zeker mogelijk! De kosten voor een extra gang bedragen €12,50 per persoon.

* De dranken zijn op nacalculatie of op afkoop.

 

Meld u hier aan
Boek een kookworkshop in de Eifel
Over de Heimbacher Kochstudio in de Eifel

Over de Heimbacher Kochstudio in de Eifel

De Heimbacher Kochstudio vindt u op Dormio Resort Eifeler Tor. U hoeft niet te verblijven op ons resort om te kunnen genieten van onze gezellige kookworkshops. De kookstudio is goed bereikbaar met gratis parkeerplekken voor de deur.

Adres: Schwammenauel 6, 52396 Heimbach, Duitsland
Telefoon: +49 2446 8094959
​E-mail: heimbacherkochstudio@resorteifelertor.de