Restaurant Rantrée verkozen tot 'JRE Restaurant van het jaar 2020'

29-11-2019

Eind november is restaurant Rantree, gelegen op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje, verkozen tot JRE Restaurant van het jaar 2020!

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich het restaurant Rantrée. Dit restaurant biedt een prachtig panorama-uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en de groene Limburgse omgeving. Hier komen gezelligheid én haute cuisine samen. Dit wordt nu ook gewaardeerd door de vereniging JRE, die Rantrée kroonde tot Restaurant van het jaar 2020


JRE Awards

JRE is een vereniging van jonge ambitieuze horeca ondernemers, bestaande uit meer dan 350 restaurants en 160 hotels verspreid over 15 verschillende landen. De chefs die zijn aangesloten bij JRE combineren top kooktalent met passie voor keuken en het gebruik van lokale producten. De JRE Awards worden uitgereikt om opvallend ondernemerschap te belonen. Uniek aan deze prijzen is dat de winnaars door de leden zelf gekozen worden. 

Restaurant van het jaar 2020

Op 25 november 2019 werd het Restaurant van het jaar 2020 gekozen. Het winnende restaurant bevindt zich dit jaar in Maastricht. Hier exploiteren chef-kok Ralph Hermans en sommelier Jennifer Silvius-Hermans restaurant Rantrée. Beiden hebben ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland. In 2014 openden zij restaurant Rantrée op de Kesselskade in Maastricht. In 2018 zijn zij verhuisd naar de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje: iets waar wij uiteraard erg trots op zijn! Wij feliciteren het gehele team van Rantrée van harte met deze prachtige prijs! 

Lees meer over Restaurant Rantrée.

Restaurant Rantrée verkozen tot 'JRE Restaurant van het jaar 2020'

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!