Landal Eifeler Tor wordt Dormio Resort Eifeler Tor vanaf 1 januari 2021

28-10-2020

Onbezorgd genieten van een vakantiewoning begint met een opgemaakt bed bij aankomst. Dat lijkt logisch, maar in veel vakantieparken en resorts huur je een ‘linnenpakket’ bij de receptie en moet je vervolgens zelf je bed opmaken. Vanaf 1 januari 2021 hoeft dat niet meer op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach. Hier tref je een opgemaakt bed en nog meer nieuwe faciliteiten bij aankomst. Dit bij Nederlanders populaire Landal-vakantiepark met de karakteristieke vakwerkhuisjes in de Duitse Eifel, valt vanaf die datum onder Dormio Resorts & Hotels.

Als aanbieder van luxe vakantieresorts in Europa bieden we u standaard hotelservice in alle vakantiewoningen, appartementen en penthouses. Dat geeft alvast een extra luxe vakantiegevoel bij aankomst op deze prachtige bestemming middenin de natuur. Het resort is een ideale uitvalsbasis voor ontspannen en sportieve outdooractiviteiten in alle seizoenen. Als we in januari weer op pad mogen, biedt Dormio Resort Eifeler Tor een heerlijk winterverblijf op comfortabele rij-afstand van Nederland. Bekijk hier alle mogelijkheden en voorzieningen. Met Landal GreenParks, de huidige verhuurder van dit ook bij Nederlandse vakantiegangers populaire resort, is een overeenkomst gesloten om de verhuur tevens via haar kanalen te blijven aanbieden.

Luxe voorzieningen
In de vakantiewoningen en (penthouse) appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor wordt standaard hotelservice aangeboden – met opgemaakte bedden, handdoeken en een welkomstpakketje. Dat lijkt misschien logisch, maar in veel vakantieparken en resorts huur je een ‘linnenpakket’ bij de receptie en moet je vervolgens zelf je bed opmaken. Daarnaast kan de accommodatie flexibel geboekt worden, met aankomst en vertrek op elke gewenste dag van de week. Je zit dus niet vast aan een weekend-, midweek- of weekverblijf. Afhankelijk van de periode van het jaar boek je wel voor minimaal twee nachten, maar dat is ook wel aan te raden als je alles uit je verblijf en de omgeving wilt halen.


Nieuwe faciliteiten
In de loop van 2021 worden aantrekkelijke nieuwe voorzieningen gecreëerd in Dormio Resort Eifeler Tor. Zo komt er een kookstudio, waar tevens het lokaal gebrouwen Heimbacher bier kan worden geproefd, en voor kinderen een buitenspeeltuin en indoor- speelparadijs om in alle seizoenen gebruik van te maken.

Accommodaties
Dormio Resort Eifeler Tor biedt luxe vakantiewoningen aan voor 4 tot 12 personen die in het glooiende landschap van de Eifel gesitueerd zijn. Aan de gezellige promenade met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes liggen vakantieappartementen voor 4 tot 10 personen. Het resort is een zeer geschikte locatie voor jong en oud en om samen met vrienden of familie te genieten van Heimbach en de omringende natuur van Nationaal Park Eifel.