Proef de klassieke Oostenrijkse keuken
tijdens je verblijf in Obertraun

Proef de klassieke Oostenrijkse keuken
tijdens je verblijf in Obertraun

Restaurant van Dormio Gasthof Höllwirt


  • Beste visrestaurant in de regio
  • Typisch Oostenrijkse specialiteiten
  • Proef de beste streekproducten
  • Uitzicht op de prachtige bergen

Het restaurant van Dormio Gasthof Höllwirt is erg geliefd en staat in de wijde omgeving zeer goed bekend. De vriendelijke bediening, de goede service en de uitgebreide menukaart maken een bezoek aan dit sfeervolle restaurant zeer de moeite waard. In ons restaurant vind je een diversiteit aan smaakvolle gerechten en heerlijke streekproducten.

* Het restaurant is tijdelijk gesloten. Je bent van harte welkom in ons restaurant op Dormio Resort Obertraun. Het is mogelijk een ontbijt bij te boeken. Dit wordt geserveerd in het restaurant op Dormio Resort Obertraun.

Bekijk het menu
Smakelijke gerechten bij Dormio Gasthof Höllwirt voor de echte visliefhebbers

Smakelijke gerechten bij Dormio Gasthof Höllwirt voor de echte visliefhebbers

Ben je een échte visliefhebber? Dan ben je bij het restaurant van Dormio Gasthof Höllwirt aan het juiste adres. Op het menu staan veelal lokale en verse ingrediënten. De visspecialiteiten zijn een echte aanrader, in de Hallstättersee wordt de vis namelijk vers voor je gevangen. Höllwirt is zelfs bekroond tot beste visrestaurant in de regio!

Geniet van traditionele Oostenrijkse specialiteiten bij Dormio Gasthof Höllwirt

Geniet van traditionele Oostenrijkse specialiteiten bij Dormio Gasthof Höllwirt

Naast vis staan er ook andere typische Oostenrijkse specialiteiten op het menu. Veel gasten komen regelmatig terug naar Dormio Gasthof Höllwirt voor de typisch Oostenrijkse gerechten die bereid worden in onze eigen keuken. Alle gerechten worden met liefde bereid en dat proef je!

Heerlijke lunch of diner bij Dormio Gasthof Höllwirt met adembenemend uitzicht

Vanaf het gezellige, zonnige terras van Dormio Gasthof Höllwirt heb je een prachtig uitzicht over de bergtoppen in de omgeving. Je kijkt uit op de berg Krippenstein en het 5 fingers-uitkijkplatform. Het adembenemende landschap maakt je bezoek aan dit typisch Oostenrijkse restaurant compleet. Wij raden je aan vooraf te reserveren om er zeker van te zijn dat er nog een tafeltje beschikbaar is. Wanneer kom jij bij ons genieten van een heerlijke hotelovernachting en een smakelijk diner?

Boek hier je hotelovernachting