Boek hier uw luxe vakantie in Oostenrijk

Restaurant Obertraun

Restaurant Obertraun bevindt zich in het hoofdgebouw van Dormio Resort Obertraun. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor gasten van buiten het resort. Het menu bestaat altijd uit gerechten die bereidt zijn met seizoensproducten. Voor de jongsten is er een speciaal kindermenu. 

 

Bar

Waar kunt u een heerlijke vakantiedag beter afsluiten dan in de gezellige bar van Restaurant Obertraun? Neem onder het genot van een lekker drankje de dag door met vrienden en/of familie. De warme houttinten en de aangename verlichting in de bar creëren een ontspannen sfeer waarin het goed toeven is. Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje. In de winter kunt u aan onze bar dagelijks sfeervol après-skiën met uw vrienden en familie. Bij goed weer is ook de sneeuwbar buiten geopend! Het terras is tevens de start en finish van een van de mooiste langlaufloipes van Obertraun. De bar is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur.

Openingstijden

  • Alle dagen: 07:00 tot 10:30 uur voor ontbijt
  • Maandag t/m Vrijdag: 16:00 – 23:00 uur, keuken van 16:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag en Zondag:  14:00 – 23:00 uur, keuken van 14:00 – 21:30 uur
  • 24 december (Heiligenabend) is het restaurant gesloten

 

Kerst in Restaurant Obertraun

Restaurant Obertraun is op 24 december (Heiligenabend) gesloten. Op 25 december serveren wij vanaf 16.00 uur een uitgebreid en feestelijk kerstbuffet. De kosten voor dit buffet bedragen € 49,50 per persoon (kinderen van 0 tot 11 jaar betalen € 1,00 per jaar, voor kinderen van 12 tot 15 jaar geldt 50% korting).

 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]