Hotel Modez zakelijk

Overnachten

Ben u in Arnhem voor zaken? Ook dan is Hotel Modez een ideale locatie om te verblijven. Hotel Modez ligt op loopafstand van verschillende grote bedrijven en kantoren. En ook met de auto bent u vanuit Klarendal snel op de uitvalswegen van Arnhem.


Komt u vaker naar Arnhem voor zaken? Neem dan gerust contact met ons op voor onze speciale zakentarieven. Ook als u vijf kamers of meer wilt boeken, stellen wij graag een mooie offerte voor u op.

Vergaderen

Ons Atelier in Hotel Modez is speciaal ingericht voor vergaderingen, workshops en presentaties in ons 'Atelier'. Deze inspirerende ruimte is voorzien van een beamer/scherm, flipover en gratis wifi. Café Caspar of restaurant Goed Proeven kan daarbij een heerlijke lunch en diner voor u verzorgen. Voor meer informatie en tarieven kunt u mailen naar receptie@hotelmodez.nl.

Inspireer uw team op een actieve manier in Hotel Modez!

Zakelijk arrangement

Ga na een goede nachtrust in één van onze unieke kamers rechtstreeks de natuur in onder begeleiding van bootcamptrainer Evert van der Zee. Ook wel bekend als de cycle guru (dé virtual spinning coach van Nederland) en als supermotiverende personal trainer. Hij verzorgt een uur bootcamp in de frisse lucht van het Sonsbeekpark, het mooiste stadspark van Nederland. Na deze activiteit begint u fris en energiek aan uw vergadering of workshop. De bootcamp heeft uiteraard ook een positieve uitwerking op de teambuiliding in uw bedrijf! Doet u liever een bootcamp na afsluiting van de werkdag? Dat kan natuurlijk ook! Aansluitend kunt u dan nog nog een lekker diner en een borrel nuttigen, voordat u met een tevreden gevoel neerstrijkt in uw hotelkamer.

 

Highlights

  • Een of meerdere overnachtingen in één van de unieke hotelkamers in Hotel Modez
  • Een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een uur Bootcamp in Sonsbeekpark door Evert van der Zee.

Prijzen vanaf €95,- per persoon. Wij denken graag met u mee om een geschikt arrangement voor u op te stellen. Neem vrijblijvend contact op via receptie@hotelmodez.nl

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]