Cafe Caspar

Op de begane grond van Hotel Modez is Café Caspar gevestigd. Een trendy en eigentijds café/restaurant met veel aandacht voor kwaliteit en ambachtelijke producten. Hotelgasten bereiken Café Caspar van binnenuit. U kunt hier genieten van een lekkere lunch of een diner van de wekelijks wisselende kaart. Uiteraard is Café Caspar een zeer geschikte locatie voor een gezellige borrel.

Openingstijden

  • Maandag tot en met woensdag van 09:30 tot 01:00 uur.
  • Donderdag tot en met zondag tot 02:00 uur.

Wij doen aan klassieke gastvrijheid met een hedendaagse twist!

Moderne huiskamer

Caspar is een moderne huiskamer waar veel Arnhemmers al de weg naar hebben gevonden. In Caspar wordt gelezen, gewerkt, gespeeld en gepraat. Dit alles onder het genot van een hapje en/of een drankje.

Heerlijke dranken

Caspar staat bekend om zijn lekkere grote koppen koffie en cappuccino, een ruime selectie speciaalbieren - waarvan twaalf op de tap -, een mooi wijnaanbod en een origineel assortiment sterke drank. Voor elk bekend drankje presenteren wij u graag een beter alternatief.

Traditionele gerechten

Bij Caspar eet je wat de pot schaft; onze menukaart wisselt elke week met weer een nieuw keuze uit één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Traditionele gerechten en een moderne kijk op koken gaan bij Caspar hand in hand; maar een ambachtelijke bereiding van al dat lekkers staat altijd voorop!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]