Wanneer wilt u op vakantie?

Over Dormio Resort Maastricht

Slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof kunt u op de Dousberg in Maastricht genieten van een vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. De rust die u in uw luxe vakantiewoning zult ervaren, doet in niets herinneren aan de tumultueuze geschiedenis van deze ‘berg’. Ooit zat hier namelijk de hertog van Alva, zoals het hier heet, ‘prinsheerlijk’ op de Dousberg. Dormio Resort Maastricht combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

Juli 2016

In juli 2016 is het eerste gedeelte van dit nieuwe luxueuze resort geopend met vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen. Ondanks dat het resort helemaal nieuw is, zijn er al vele faciliteiten op het resort aanwezig. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in één van de twee speeltuinen of op het sportveld. En als u graag golft kunt u terecht bij de naastgelegen International Golf Maastricht met een 18 holes golfbaan, een 9 holes golfbaan waarvoor geen Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) nodig is.

Juli 2018

Sinds 1 juli 2018 is Dormio Resort Maastricht fors uitgebreid. Het centraal gelegen plein Het Wilhelmus is gereed, waarmee het hart van het resort definitief is gaan kloppen. Op en rond het plein vindt u dan een binnenzwembad, een resortshop voor de kleine boodschappen, een Food Court met foodtrucks waar u heerlijk kunt eten en drinken, 't Proeflokaal met de lekkerste biertje en mooie wijnen, een bakkerij met dagelijks knapperig vers brood, broodjes en heerlijke vlaaien van Maastrichts beste vlaaienbakker, Mathieu Hermans. Voor de kinderen is er de Mio Kids Club

Zomer 2020

In de zomer van 2020 heeft Dormio nog meer luxe en comfort toegevoegd! Het resort is uitgebreid met 36 luxe mastervilla’s. Onderaan de Dousberg kunt u genieten van een vorstelijk verblijf in de Hertogen- of Prinsenvilla’s. In de luxe villa’s ontbreekt het u aan niets. Ze zijn zeer ruim en licht ingericht en vanuit uw villa heeft u een prachtig uitzicht over het vele groen of het water in de omgeving. Uiteraard zijn ze van alle gemakken voorzien: een royale woonkamer met een sfeervolle open haard, een luxe open keuken met kookeiland, drie of vier slaapkamers met eigen badkamer en een terras met gezellige buitenhaard. Toe aan nog meer ontspanning en luxe? Kies dan voor een verblijf in een villa met buitenwellness.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]