Wanneer wilt u op vakantie?

Over Dormio Resort Maastricht

Slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof kunt u op de Dousberg in Maastricht genieten van een vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. De rust die u in uw luxe vakantiewoning zult ervaren, doet in niets herinneren aan de tumultueuze geschiedenis van deze ‘berg’. Ooit zat hier namelijk de hertog van Alva, zoals het hier heet, ‘prinsheerlijk’ op de Dousberg. Dormio Resort Maastricht combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

Juli 2016

In juli 2016 is het eerste gedeelte van dit nieuwe luxueuze resort geopend met vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen. Ondanks dat het resort helemaal nieuw is, zijn er al vele faciliteiten op het resort aanwezig. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in één van de twee speeltuinen of op het sportveld. En als u graag golft kunt u terecht bij de naastgelegen International Golf Maastricht met een 18 holes golfbaan, een 9 holes golfbaan waarvoor geen Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) nodig is.

Juli 2018

Sinds 1 juli 2018 is Dormio Resort Maastricht fors uitgebreid. Het centraal gelegen plein Het Wilhelmus is gereed, waarmee het hart van het resort definitief is gaan kloppen. Op en rond het plein vindt u dan een binnenzwembad, een resortshop voor de kleine boodschappen, een Food Court met met foodtrucks waar u heerlijk kunt eten en drinken, 't Proeflokaal met de lekkerste biertje en mooie wijnen, een bakkerij met dagelijks knapperig vers brood, broodjes en heerlijke vlaaien van Maastrichts beste vlaaienbakker, Mathieu Hermans. Voor de kinderen is er de Mio Kid's Club

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]