Wanneer wilt u op vakantie?

’t Proeflokaal

In ’t Proeflokaal op Het Wilhelmus kunt u echt proeven wat er lokaal gebrouwen wordt. Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Met andere woorden: voor een heerlijk biertje of wijntje kunt u terecht in ’t Proeflokaal. Kunt u niet kiezen of ontdekt u graag nieuwe smaken? Laat u dan verleiden tot een Proeverij! 't Proeflokaal is vanaf 1 juni weer geopend, uiteraard conform de coronamaatregelen. Reserveer vooraf uw tafeltje bij de receptie!

Terras op Het Wilhelmus

Bij mooi weer is ook het terras op Het Wilhelmus vanaf 1 juni geopend. Dit sfeervolle plein biedt voldoende ruimte om op 1,5 meter in het zonnetje te genieten van een heerlijk drankje! In de schitterende all-weather tent kunt u overdag beschutting zoeken tegen de zon en ’s avonds lekker loungen met een aperitief. 

 

Boek hier uw verblijf >>

Dousberg Snack

Vanaf begin mei is Dousberg Snack geopend op Dormio Resort Maastricht! Op het menu staan heerlijke, luxe snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of saté van de haas. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen of in het Food Court opeten, uiteraard met voldoende ruimte tussen de tafeltjes.

Wat is er nog meer op Dormio Resort Maastricht? Bekijk alle faciliteiten.

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje op Het Wilhelmus bevindt zich panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Restaurant Rantrée is onlangs bekroond met een Michelin-ster! Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Rantrée Takeaway

Wilt u in uw vakantiewoning, appartement of hotelsuite genieten van een heerlijk 4-gangen menu op sterrenniveau? Dan biedt  Restaurant Rantrée nu iets heel speciaals! Vanaf vrijdag 29 mei kunt u hier een Rantrée keuzemenu afhalen! Is het lekker barbecue-weer en wilt u liever een avondje barbecuen? Dan kunt u bij Rantrée terecht voor een heerlijk BBQ-pakket. Hiermee wordt culinair genieten op sterrenniveau wel heel toegankelijk! Reserveer hier nu uw maaltijd.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]