Wanneer wilt u op vakantie?

Eten en drinken op Dormio Resort Maastricht

Bourgondisch genieten … dat is Maastricht! Dat is dus ook Dormio Resort Maastricht. Begin de dag met een uitgebreid goed ontbijt, geniet van een heerlijke lunch of kies een mooi menu van onze dinerkaart in ’t Proeflokaal. In ons Proeflokaal Drinken is het heerlijk aperitieven of gewoon borrelen. Bij mooi weer natuurlijk op ons zonnige buitenterras. Eet smakelijk!

’t Proeflokaal Eten: bourgondisch genieten

Bij ’t Proeflokaal Eten kunt u heerlijk bourgondisch genieten! Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet tussen 08.00 en 11.00 uur. U kunt het ontbijt bijboeken in stap 2 van uw reservering. In de middag kunt u bij ’t Proeflokaal Eten terecht voor een smakelijke lunch!

 

Houdt u van vis, vlees of eet u liever vegetarisch? Wij laten u tijdens het diner graag kennismaken met onze gerechten! Vergeet niet wat ruimte te reserveren voor onze heerlijke desserts. Komt u eten met uw kinderen? We hebben ook een dinerkaart speciaal voor de kleintjes! Bij de keuze van minimaal 2 gerechten krijgen de kinderen de kans om aan Mio’s Cadeau Rad te draaien. Dit Rad zit vol met verrassingen. Eet smakelijk!

 

Bekijk het menu >>
Dineren bij 't Proeflokaal Eten op Dormio Resort Maastricht
't Proeflokaal drinken

’t Proeflokaal Drinken

Bij ’t Proeflokaal Drinken kunt u genieten van een heerlijk biertje, een goed glas wijn, en een lekkere borrelplank. Dit is de locatie waar Nederlandse, Belgische en internationale dranken elkaar ontmoeten. Geniet van de lekkerste abdij- en trappistenbieren, wijn uit de omgeving of lokaal gestookte gin. Bestel daarnaast een heerlijk borrelplankje in ’t Proeflokaal Drinken of op het terras en laat u verrassen door allerlei goede smaken!

Terras op Het Wilhelmus

Op het sfeervolle terras aan het bruisende Wilhelmus kunt u onder de zon genieten van een lekker hapje en een drankje! Zit u liever uit de zon? Dan kunt u beschutting zoeken onder de mooie all-weather tent, waar u ’s avonds ook lekker kunt ontspannen met een smakelijke aperitief!

Terras op het Wilhelmus
Dousberg snack

Dousberg Snack

Heeft u zin in een lekkere snack of pizza? Kom dan lekker snacken bij Dousberg Snack! Op het menu staan heerlijke snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of kipsaté. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen en opeten in uw appartement of vakantiewoning.

 

Bekijk hier het menu van Dousberg Snack

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje op Het Wilhelmus bevindt zich panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over het Limburgse landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Restaurant Rantrée is onlangs bekroond met een Michelin-ster!

 

Meer informatie >>>
Restaurant Rantrée
Ontbijten bij Dormio Resort Maastricht

Dormio Delivery

Speciaal voor u leveren we diverse gerechten of snacks aan uw woning of in uw appartement. Hiermee kunt u in uw vakantiewoning of appartement op Dormio Resort Maastricht genieten van een heerlijk ontbijt, uitgebreid diner of een gezellige borrel. Begin de dag goed met een heerlijk vers ontbijt of bestel een heerlijke maaltijd van 't Proeflokaal waar u in uw vakantiewoning van kunt genieten. Liever borrelen bij de open haard? Bestel dan onze borrelbox met een bijpassend wijn- of bierpakket. Kijkt u voor het uitgebreide aanbod op het Dormio Compass.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]