Wanneer wilt u op vakantie?

Borrelen op Dormio Resort Maastricht

Ontbijt- en borrelboxen op Dormio Resort Maastricht!

Speciaal voor u hebben we een aantal lekkere ontbijt- en borrelboxen samengesteld! Hiermee kunt u in uw vakantiewoning of appartement op Dormio Resort Maastricht genieten van een heerlijk ontbijt of een gezellige borrel. Begin de dag goed met een heerlijk vers ontbijt. Liever borrelen bij de open haard? Bestel dan onze borrelbox met een bijpassend wijn- of bierpakket.

 

Bekijk alle mogelijkheden!

't Proeflokaal Eten

Bij ’t Proeflokaal Eten staan elke dag heerlijke gerechten op het menu! In verband met de huidige richtlijnen is ’t Proeflokaal momenteel gesloten. Maar daar hebben we wat op gevonden. Als gast van Dormio Resort Maastricht kunt u in uw eigen vakantiewoning van een heerlijk diner genieten! Bekijk tijdens uw verblijf het actuele menu op het Dormio Compass of informeer hiernaar bij de receptie.

Boek hier uw verblijf >>
Dineren bij 't Proeflokaal Eten op Dormio Resort Maastricht

Dousberg Snack

Heeft u zin in een lekkere snack of pizza? Kom dan lekker snacken bij Dousberg Snack! Op het menu staan heerlijke snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of kipsaté. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen en opeten in uw appartement of vakantiewoning.

 

Bekijk hier het menu van Dousberg Snack

Terras op Het Wilhelmus

Bij mooi weer kunt u genieten van een heerlijk hapje of drankje op het gezellige terras van het Wilhelmus. Dit sfeervolle plein biedt voldoende ruimte om op 1,5 meter in het zonnetje te genieten! In de schitterende all-weather tent kunt u overdag beschutting zoeken tegen de zon en ’s avonds lekker loungen met een aperitief.

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is het terras momenteel gesloten.

’t Proeflokaal Drinken

Bij ’t Proeflokaal Drinken op Het Wilhelmus kunt u echt proeven wat er lokaal gebrouwen wordt. Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Met andere woorden: voor een heerlijk biertje of wijntje bent u hier aan het juiste adres! Kunt u niet kiezen of ontdekt u graag nieuwe smaken? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is ’t Proeflokaal Drinken momenteel gesloten.

Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje op Het Wilhelmus bevindt zich panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over het Limburgse landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Restaurant Rantrée is onlangs bekroond met een Michelin-ster! Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.


Let op: in verband met de huidige richtlijnen is Rantrée momenteel gesloten. 

Barbecueën met de hele familie

Gezellig samen barbecueën

Vindt u het gezellig samen te kokkerellen? Dat kan! Vanaf de meivakantie kunt u op Dormio Resort Maastricht ook heerlijke barbecuepakketten bestellen. Voor nog meer gemak kunt u bij de streekwinkel ook BBQ's en houtskool halen, zodat u die niet meer zelf hoeft mee te nemen. Dat wordt genieten op het terras van uw vakantiewoning!

Boek nu uw verblijf!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]