Bistrot le Refuge

Bistrot le Refuge in Dormio Resort Les Portes du Grand Massif is een gezellig restaurant met terras en een schitterend panoramisch uitzicht. Hier kunt u na een dag in de buitenlucht terecht voor een heerlijke lunch of diner. U kunt kiezen uit regionale specialiteiten, streekgerechten en andere internationale gewaardeerde menusuggesties. Ook hebben we voor u een uitgelezen wijnaanbod. Een heerlijk glas wijn bij uw maaltijd en de aangename sfeer in Le Refuge zorgen voor de optimale ontspanning na een sportieve dag in het schitterende skigebied van Flaine. 

 

Bistro Le Refuge is uitsluitend in het winterseizoen geopend!

Broodjes- en maaltijdservice

Le Refuge biedt in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. En handig... 's ochtends kunt u gebruikmaken van de speciale broodjesservice in de ochtend. Zo kunt u snel de piste op. Wilt u een maaltijd bestellen? Dat kan ook. 's ochtends bestellen is 's avonds afhalen. Ook heel makkelijk!

Gezellige bar

In de gezellige bar van Bisrto Le Refuge kun u rustig nagenieten van een sportieve dag op de piste. Drankje.. hapje.... de bar is de perfecte plek om uw dag gezellig af te sluiten. 

Openingstijden Bistrot le Refuge

  • Ontbijt vanaf: 07:00 uur
  • Diner vanaf: 16:00 uur

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]