Restaurant op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Het restaurant op Dormio Resort Les Portes du Grand Massif is een gezellig restaurant met terras en een schitterend panoramisch uitzicht. Hier kunt u na een dag in de buitenlucht terecht voor een heerlijke borrel of diner. U kunt kiezen uit regionale specialiteiten, streekgerechten en andere internationale gewaardeerde menusuggesties. Ook hebben we voor u een uitgelezen wijnaanbod. Een heerlijk glas wijn bij uw maaltijd en de aangename sfeer in ons restaurant zorgen voor de optimale ontspanning na een sportieve dag in het schitterende skigebied van Flaine. 

Het restaurant is uitsluitend in het winterseizoen geopend!

Restaurant op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif
Bestel verse broodjes als ontbijt tijdens uw verblijf op Dormio Resort Flaine!

Ontbijt en broodjesservice

Ons restaurant biedt dagelijks in de ochtend een uitgebreid ontbijt. Begin de dag goed met een ontbijt en geniet van vers gebakken broodjes, verschillende soorten beleg, fruit, zuivel, diverse sappen, koffie en thee. En handig... 's ochtends kunt u gebruikmaken van de speciale broodjesservice in de ochtend. Zo kunt u snel de piste op of de prachtige natuur ontdekken. 

Boek hier uw verblijf >>>

Gezellige bar

In de gezellige bar van ons restaurant kun u rustig nagenieten van een sportieve dag op de piste. Hapje, drankje... de bar is de perfecte plek om uw dag gezellig af te sluiten!

Openingstijden van het restaurant

  • Ontbijt vanaf: 08:00 uur
  • Bar vanaf: 16:00 uur
  • Diner vanaf: 18:30 uur

 

 

Geniet van een hapje en drankje in de bar op het resort!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]