Wanneer wilt u overnachten?

Over Dormio Hotel De Prins van Oranje

Dormio Hotel De Prins van Oranje is een splinternieuw hotel in Maastricht. Het hotel beschikt over hotelappartementen voor 4 personen en hotelsuites en hotelkamers voor 2 personen. Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje kunt u gratis parkeren.

 

  • De hotelappartementen voor 4 personen hebben een ruime woonkamer met een eet- en zithoek, een luxe ingerichte open keuken, 2 slaapkamers met tv en 2 badkamers.
  • De suites voor 2 personen bestaan uit een ruime woonkamer met een eet- en zithoek, een luxe ingerichte open keuken, een slaapkamer met tv en een badkamer douche en toilet.
  • De ruime kamers voor 2 personen zijn voorzien van een zitje, een tv en een badkamer met een douche en toilet.

Panorama uitzicht 

Alle comfortabele accommodaties beschikken over een haardroger, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en gratis draadloos internet. Kiest u voor een 'Panorama'-appartement, -suite of -kamer? Dan heeft u een gegarandeerd fantastisch uitzicht over de omgeving van Maastricht en België.

 

Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten van Dormio Resort Maastricht, waaronder het zwembad, 't Proeflokaal Eten & Drinken en Dousberg Snack. Bij Fietsverhuur De Dousberg bij het resort kunt u handig een fiets huren, waarmee u in 10 minuten op het Vrijthof staat, of waarmee u de omgeving kunt verkennen.

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]