Welkom bij de Mio Kids Club!

Als u met uw kinderen op vakantie gaat, is de vakantie natuurlijk pas geslaagd als uw kinderen een topvakantie hebben gehad. Op Dormio Resort Costa Blanca zorgen wij er daarom voor dat er voor ook voor de jongste gasten van alles te beleven is. Als uw kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club kunt u onbezorgd van uw verblijf genieten.

Speciaal voor kinderen: Mio Kids Club

Samen met het enthousiaste Fun & Entertainment team zorgt ons vriendelijke huisdier Mio ervoor dat er de vakanties, weekenden en feestdagen tot en met september allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Houdt uw kind van dansen of knutselen? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de zomervakantie nooit te vervelen! Bij de receptie en in het Dormio Compass kunt u het volledige programma van de Mio Kids Club vinden.

Mio Kids Club op Dormio Resort Costa Blanca
Kinderanimatie tijdens uw vakantie op Dormio Resort Costa Blanca

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier!  

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier dat op Dormio Resort Costa Blanca woont. Mio houdt van de gezelligheid op het resort. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Mio is daarnaast ook dol op luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. U komt hem van medio april tot en met september regelmatig tegen op het resort om vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen.

Boek uw verblijf hier >>

De leukste activiteiten voor peuters in september

Bent u nog niet gebonden aan de schoolvakanties en wilt u net buiten het hoogseizoen naar de zonnige Costa Blanca? Speciaal voor alle peuters organiseren we in september de leukste activiteiten! Uw kind is doordeweeks én in het weekend van harte welkom in de Mio Kids Club om lekker te dansen op Mio’s muziek of om samen de leukste avonturen te beleven! Vraag bij de receptie naar het actuele programma van de Mio Kids Club.

De leukste activiteiten voor peuters in juni en september

Kom alvast in de vakantiestemming!

Bekijk Mio op YouTube

Vakantiepret met Mio de mascotte

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]