Lekker spelen, knutselen, dansen en zingen
met ons Fun & Entertainment team

Lekker spelen, knutselen, dansen en zingen
met ons Fun & Entertainment team

Leuke kinderanimatie in de Mio Kids Club


  • Animatie voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar
  • Lekker dansen, spelen en knutselen
  • In april tot en met oktober
  • Perfect voor een familievakantie

Als je met je kinderen op vakantie gaat, is de vakantie natuurlijk pas geslaagd als je kinderen genieten van een onvergetelijke vakantie! Op Dormio Resort Costa Blanca zorgen wij er daarom met ons Fun & Entertainment team voor dat er ook voor de jongste gasten van alles te beleven is met leuke animatie. Als je kinderen lekker spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club, kun je onbezorgd van je verblijf genieten!

Ontdek het resort

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier!

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier dat op Dormio Resort Costa Blanca woont. Mio houdt van de gezelligheid op ons resort. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Mio is ook dol op luieren, nieuwe vriendjes maken en luistert graag naar spannende verhalen. Je komt hem van medio april tot en met september regelmatig tegen op het resort om vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen. Komen jullie ook?

Boek hier je familieverblijf
Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Samen met het enthousiaste Fun & Entertainment team zorgt ons vriendelijke huisdier Mio ervoor dat er van april tot en met oktober allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club! Is je kind dol op dansen of knutselen? In de Mio Kids Club kunnen kinderen zich volop vermaken. Bij de receptie en in het Dormio Compass kun je het volledige animatieprogramma van de Mio Kids Club vinden.

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je bij ons op resort bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio