Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Over Dormio Holidays

Dormio Holidays is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik binnen onze branche.

 

Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantie resort en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij ca. 150 medewerkers .

 

In de vakantieresorts en hotels van Dormio Holidays staat een onbezorgde vakantie en een optimale vakantiebeleving van de gast voorop. De optimale beleving kan afhankelijk van de situatie en ligging van het vakantieresort en hotel verschillende vormen hebben. Dit kan rust en natuur zijn, maar ook een sportief of stads karakter hebben. Dormio Holidays gelooft in diversiteit. Dit is waarom gasten voor Dormio Holidays kiezen.

 

Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en weet op die manier een breed scala aan gasten te bereiken. Wilt u als vakantieresort of hotel samenwerken met Dormio Holidays, neemt u dan contact met ons op.