Over Dormio Holidays

Overnacht in een van de prachtige huizen van Dormio Resort Maastricht

 

Dormio Holidays is een jonge, sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik in de leisure branche.

 

Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantieresorts en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij meer dan 300 medewerkers.

Onze filosofie is dat in onze vakantieresorts en hotels een onbezorgde vakantie en een optimale vakantiebeleving van de gast voorop moet staan. Die optimale beleving is uiteraard afhankelijk van de situatie en ligging van het vakantieresort of hotel en kan daardoor verschillende vormen hebben. Dit kan rust en natuur zijn, maar ook een sportief of stads karakter hebben. Wij geloven in diversiteit. En dat is waarom gasten voor Dormio Holidays kiezen.

 

Wij werken samen met de grootste touroperators van Europa, zodat wij een breed scala aan gasten bereiken. Wilt u ook met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op.

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - Vallorcine

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]