Bruisend genieten 
van de perfecte wijn-spijscombinatie

Bruisend genieten
van de perfecte wijn-spijscombinatie

Restaurant Bruis in Valkenburg


Een bruisend team, een bruisende sfeer en heerlijke (bruisende) wijnen: dat zijn de ingrediënten van Restaurant Bruis! Dit wijnrestaurant met wijnbar is een heerlijke, bourgondische, hippe plek voor écht bourgondiërs. Het restaurant bevindt zich in Dormio Wijnhotel Valkenburg. Combineer je restaurantbezoek met een overnachting in dit unieke hotel.

Bekijk de kamers
Geniet van één van de 170 verschillende soorten wijn in Restaurant Bruis in Valkenburg

De ideale wijn-spijscombinatie

In het trendy Restaurant Bruis wordt een selectie van maar liefst 170 verschillende wijnsoorten geschonken. Deze kwaliteitswijnen zijn afkomstig uit het Limburgse Heuvelland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië en Argentinië. Onze gespecialiseerde wijnkenners begeleiden je graag bij het selecteren van de perfecte wijn-spijscombinatie!

Culinair genieten in hét wijnrestaurant van Zuid-Limburg

In dit bruisende wijnrestaurant is culinair genieten gegarandeerd! De keuken van Restaurant Bruis is Italiaans – Limburgs georiënteerd met wereldse invloeden. Onze koks bereiden dagelijks met veel passie smakelijke gerechten en heerlijke bites.

Tip: bestel het menu van de chef en laat je verrassen! Je kunt het verrassingsmenu bestellen met 3, 4 of 5 gerechten en met begeleidende wijnen.

Bekijk de menukaart
Bezoek een wijnproeverij in wijnbar Restaurant Bruis van ons wijnhotel in Valkenburg

Alles ademt wijn bij Dormio Wijnhotel Valkenburg

Naast het bruisende wijnrestaurant vind je in het viersterren Dormio Wijnhotel Valkenburg een wijnbar en een wijnshop waar tevens wijnproeverijen georganiseerd worden. Uiteraard ben je van harte welkom om heerlijk te overnachten in één van de 44 unieke hotelkamers, die met passende accessoires en wanddecoratie zijn ingericht door de samenwerkende wijnproducenten. Denk hierbij aan foto’s van hun eigen wijngaard of een glas wijn dat wordt ingeschonken. Een bijzondere overnachting die je niet snel zult vergeten!

Proef één van de lekkere wijnen van Restaurant Bruis in Dormio Wijnhotel Valkenburg

Welke wijn mogen wij voor je inschenken?

Maak nu kennis met dé nieuwe, bourgondische en hippe plek in Valkenburg! Je vindt het unieke wijnrestaurant in het voormalige familiehotel Tummers aan de Stationsstraat nummer 21 in Valkenburg. Reserveer een tafel via +31 (0)43 601 37 41 of op restaurantbruis.nl.