Header

Praktische info over Dormio Wijnhotel Valkenburg


Dormio Wijnhotel Valkenburg is een uniek hotel dat zich volledig toelegt op de wereld van wijn. Het hotel ademt wijn en dit komt dan ook in alle facetten terug. Al onze kamers en villa’s hebben een unieke en bijzondere inrichting. Naast 44 kamers vind je hier een wijnrestaurant met wijnbar, een wijnshowroom en een wijnproefkelder. Lees hieronder alle praktische informatie over je verblijf in het charmante mergelstadje Valkenburg.

Adres Dormio Wijnhotel Valkenburg

Adres Dormio Wijnhotel Valkenburg

Stationsstraat 21
6301 EZ, Valkenburg

Parkeren is (tegen betaling) mogelijk bij het hotel. Het hotel bevindt zich tegenover het oudste, nog in gebruik zijnde, treinstation van Nederland: station Valkenburg. Het hotel is dus ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Check-in en check-out

Check-in en check-out

Check-in: Je kunt inchecken tussen 15.00 en 20.00 uur. Mocht je later dan 20.00 uur arriveren, dan ontvang je van een medewerker van onze horeca een welkomstenvelop met alle benodigde informatie.
Check-out: Je kunt uitchecken tot uiterlijk 11.00 uur. Late check-out is mogelijk op aanvraag.

Ontbijt

Ontbijt

De dag goed beginnen? Boek dan je verblijf inclusief ontbijt! Elke dag wordt er bij Dormio Wijnhotel Valkenburg een heerlijk vers bereid, continentaal ontbijtbuffet geserveerd.

Maandag t/m vrijdag: tussen 07.00 en 10.00 uur
Zaterdag en zondag: tussen 08.00 en 11.00 uur