Kom genieten in dé culinaire hoofdstad van Zuid-Limburg

Kom genieten in dé culinaire hoofdstad van Zuid-Limburg

Maastricht: de stad voor fijnproevers


Maastricht is de perfecte stad voor de echte fijnproevers! Kom je ook genieten van het bourgondische Zuid-Limburg, het prachtige heuvellandschap en de sfeervolle stad Maastricht? Dormio Resort Maastricht is dé ideale uitvalsbasis om je culinaire uitstapje naar Maastricht helemaal compleet te maken!

Boek je verblijf in Maastricht

Boek je verblijf in Maastricht

Op slechts 10 minuten fietsen van het beroemde Vrijthof in Maastricht vind je het meest luxueuze resort van Zuid-Limburg. Dormio Resort Maastricht bestaat uit sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties voor 2 tot en met 20 personen. Wil je je volledig laten onderdompelen in luxe? Kies dan voor een vakantiewoning met privé wellness! Daarnaast ben je ook van harte welkom voor een hotelovernachting bij Dormio Hotel De Prins van Oranje. Kom je ook fijnproeven in Maastricht?

Als fijnproever ontvang je maandag tot en met vrijdag 15% midweekkorting op je verblijf op het resort of in het hotel. Maak hieronder een keuze uit onze accommodaties en gebruik bij stap 2 van je reservering de kortingscode: FIJN!