Samen met je gezin of vrienden
een professionele fotoshoot beleven?

Samen met je gezin of vrienden
een professionele fotoshoot beleven?

Aanmelden als model bij Dormio


  • Professionele fotoshoot
  • Samen met je gezin of vrienden
  • Foto’s als herinnering
  • Onvergetelijke ervaring

Willen jullie je laten fotograferen of filmen op een luxe vakantiebestemming van Dormio Resorts & Hotels? Meld je dan samen met je gezin of vrienden aan als model bij Dormio! Jullie hoeven geen ervaring te hebben met modellenwerk, iedereen is van harte welkom om zich aan te melden. Uiteraard mag je je ook individueel aanmelden.

Meld je hier aan

Een professionele shoot op één van de luxe vakantiebestemmingen van Dormio

Heb jij altijd al een professionele shoot willen doen met je partner, gezin, vrienden of huisdier? Dit is jullie kans! Ervaar hoe het is om door een professionele fotograaf op beeld gezet te worden tijdens een shoot om onze resorts of hotels mooi te fotograferen.

Uiteraard ontvangen jullie een selectie van de mooiste foto’s of video’s voor eigen gebruik. Perfect voor in jullie foto album of als filmpje op social media! Jullie ontvangen naast de professionele beelden ook een compensatie passend bij de shoot.

Meld jullie hier aan

Laat jullie samen fotograferen of filmen door Dormio

Wij zijn regelmatig op zoek naar gezinnen of vrienden om onze vakantiebestemmingen mooi vast te leggen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld worden gevraagd voor een fotoshoot in één van onze restaurants of voor een video samen met jullie hond om een geweldige vakantiebeleving met je trouwe viervoeter op beeld te zetten. Een unieke ervaring met leuke foto’s of video’s als herinnering!

Aanmeldformulier