Vakantie Oostenrijk

Oostenrijk is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het land staat zelfs op de vijfde plek van meest populaire vakantielanden. Veel Nederlanders reizen zowel ’s zomers als ’s winters naar het land met de Alpenreuzen voor een heerlijk zonvakantie in de gezonde berglucht of voor een comfortabele skivakantie met volop gezellige après-ski-mogelijkheden. Daarnaast vind je in Oostenrijk verschillende mooie steden die een bezoek meer dan waard zijn zoals Wenen, Salzburg, Innsbruck, Graz en Linz. Bovendien: een comfortabel vakantiehuis of chalet in Oostenrijk is zo geboekt.

Zomervakantie Oostenrijk

Actie of heerlijk relaxen op vakantie? Oostenrijk is een vakantieland waar iedereen het naar de zin heeft. Driekwart van Oostenrijk bestaat uit de Alpen, met toppen tot ruim 4000 meter. In de bergen vind u honderden kilometers aan wandel- en mountainbikepaden, van eenvoudige tot uitdagende routes voor beginners en ervaren bergsporters. Kortom: genieten van een zorgeloze vakantie? Oostenrijk biedt alle voorwaarden. Het land heeft een prettig klimaat en ook dat maakt Oostenrijk dan ook tot een vakantieland bij uitstek.

 

Zomervakantie Oostenrijk >>>

Wintersportvakantie Oostenrijk

In de winter is Oostenrijk natuurlijk het Walhalla voor elke wintersportliefhebber. Wintersport in Oostenrijk staat bij vele Nederlandse wintersporters op nummer één. Sterker nog, meer dan 50% van de Nederlanders vertrekt ieder jaar naar Oostenrijk voor hun wintersport. Veel skigebieden beschikken over de modernste skiliften en ieder jaar worden er honderden miljoenen geïnvesteerd om de wintersporters een optimale vakantie aan te bieden.

 

Wintersportvakantie Oostenrijk >>>

Luxe vakantie in Obertraun

Veel mensen kiezen ook voor de luxe faciliteiten die in Oostenrijk vandaag de dag te vinden zijn. Zonder dar het authentieke karakter van de Oostenrijkse dorpen verloren gegaan is, is er veel geïnvesteerd in vernieuwing. Een goed voorbeeld hiervan is Dormio Resort Obertraun aan de Hallstättersee. Een luxe vakantieresort het prachtige UNESCO-werelderfgoedgebied van de Salzkammergut. Elk luxueus ingerichte vakantiehuis en chalet biedt alle comfort voor een heerlijke vakantie. Het resort zelf is ook van alle gemakken voorzien met onder andere een zwembad, een bar en restaurant en luxe wellness.

 

Dormio Resort Obertraun >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]