Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif 

Vakantieappartementen in Frankrijk in de sfeervolle villawijk Hameau de Flaine. Hier passen de traditionele chalets precies in het plaatje van een knus bergdorp. Hier vindt u op maar liefst 1.850 meter hoogte de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De appartementen en chalets zijn verspreid over een aantal grote gebouwen. Het gebruik van veel licht hout zowel binnen als buiten geeft een warme aanblik. In het hoofdgebouw vindt u naast een aantal winkels een goed restaurant, waar u ’s avonds kunt genieten van een heerlijk diner. Bij de gezellige bar kunt u terecht voor een drankje.

Chalets en appartementen

De appartementen en chalets voor 2 tot 12 personen zijn verdeeld over een groot aantal gebouwen. Het uitgebreide gebruik van lichtgekleurd hout voor zowel het interieur als de buitenkant van de chalet zorgen voor een warme sfeer. De appartementen beschikken over een luxe keuken, een fijn balkon en enkele typen hebben en-suite badkamers. In het hoofdgebouw van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif bevindt zich, naast de receptie en het restaurant, een heerlijk wellnesscenter. 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Wellnessfaciliteiten

In het hoofdgebouw van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kunt u als gast gebruik maken van het wellnesscenter. Het wellnesscenter is voorzien van een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een spa, een stoombad, een ruime jacuzzi en een hamam. Ook voor een ontspannende massage bent u hier op de juiste plek. Heerlijk om na een inspannende dag in de bergen te relaxen in een ontspannende omgeving.

Met gondel de bergen in

Voor de deur van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif stopt een gratis pendelbus. Deze brengt u naar het centrum van het dorp Flaine. Daar kunt u de gondel nemen naar Les Grandes Platieres op 2480 meter hoogte. Met mooi weer ziet u vanaf dat punt de Mont Blanc liggen. Verder is Les Grandes Platieres het startpunt van prachtige bergwandelingen door de Alpen. Om terug te keren bij het resort kunt u in het centrum van Flaine weer in de pendelbus stappen waarmee u comfortabel terugreist en voor de deur wordt afgezet. 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]