Luxury residence Le Refuge du Golf (Odalys)

In 2010 is het prachtige resort Luxury residence Le Refuge du Golf geopend en werd vanaf 2011 geëxploiteerd door het Franse Odalys. Dormio heeft in 2016 het beheer en de verhuur overgenomen en heeft besloten om de naam van dit resort te veranderen naar Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif.

 

Omdat Dormio de perfecte vakantie wilt bieden aan haar gasten is deze wisseling gepaard gegaan met een kwaliteitsimpuls op alle vlakken. Het resort Luxury residence Le Refuge du Golf blijft hetzelfde maar dan van hogere kwaliteit. Zo draagt Dormio op vakkundige wijze zorg voor het onderhoud en het technisch beheer van het gehele resort zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Ook is de kwaliteit van de horeca van het voormalige Luxury residence Le Refuge du Golf beter geworden. Na het skiën kunt u nu heerlijk aanschuiven in het restaurant en de avond afsluiten met een heerlijk drankje aan de bar.

Een ander groot voordeel van deze overname is dat het management meertalig wordt gevoerd. Op deze manier kunt u hier in Flaine altijd terecht in het Engels, Frans en Nederlands.


Oude naam: Luxury residence Le Refuge du Golf
Nieuwe naam: Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Wintersport boeken Flaine Odalys, is nu Dormio

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]