Veelgestelde vragen Dormio Resort Costa Blanca

Algemeen

Wat is het huidige reisadvies voor El Campello?

Voor de actuele reisadviezen verwijzen wij u graag naar de website www.wijsopreis.nl

Moet ik in quarantaine op mijn vakantiebestemming of bij terugkomst in Nederland?

Voor de actuele coronamaatregelen verwijzen wij u graag naar de website www.wijsopreis.nl

Moet ik mij laten testen voordat ik op vakantie ga of bij terugkomst in Nederland?

Voor de actuele coronamaatregelen verwijzen wij u graag naar de website www.wijsopreis.nl

Resort

Hoe ver ligt Dormio Resort Costa Blanca van het centrum van El Campello?

Het centrum van El Campello ligt op ongeveer 15 km van Dormio Resort Costa Blanca.

Hoe ver ligt Dormio Resort Costa Blanca van het strand?

Dormio Resort Costa Blanca ligt direct aan zee. Vanaf het resort loopt u zo het strand op.

Mag ik mijn hond(en) meenemen?

Ja, uw huisdier is welkom. Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per accommodatie met een toeslag van € 59,50 per huisdier per verblijf. Huisdieren zijn altijd op aanvraag.

Voor hoeveel personen is de accommodatie geschikt?

U kunt een appartement huren voor 4 tot 6 personen. U vindt het maximum aantal personen in de beschrijving van de accommodatie.

Mag er gerookt worden in de woningen?

Nee, alle woningen zijn rookvrij. Er mag dus NIET gerookt worden in de woningen.

Wordt er Nederlands gesproken op het resort?

Ja, er wordt Nederlands gesproken.

Wat voor activiteiten zijn er in de omgeving van het resort?

Naast de Middellandse Zee met al haar strandactiviteiten biedt het prachtig achterland van de Costa Blanca een waar paradijs voor iedereen die natuur en avontuur houdt. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen over de Viás Verdes (groene wegen) of verken de kuststreek per (zeil)boot. In de omgeving zijn diverse spectaculaire amusementsparken te vinden. Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina. Bij de receptie van het resort kunt ook informatie krijgen over leuke uitstapjes.

Receptie

Kan ik eerder inchecken dan aangegeven?

De inchecktijd is vanaf 17:00 uur. Als u eerder wilt inchecken én de accommodatie is beschikbaar kan dit uiteraard! U kunt op de dag van aankomst contact opnemen met de receptie om de mogelijkheden te bespreken.

E-mail: frontoffice@dormioresortcostablanca.es
Tel: +34 965079333​

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

U kunt inchecken vanaf 17:00 uur.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Op uw dag van vertrek kunt u uitchecken tot uiterlijk 11:00 uur.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is dagelijks geopend.

Kan ik later uitchecken dan aangegeven?

Afhankelijk van de beschikbaarheid, kan een late check-out mogelijk zijn. Informeer tijdens uw verblijf bij de receptie naar de mogelijkheden en kosten.

Faciliteiten

Waar kan ik mijn (huur)auto parkeren?

U kunt uw (huur)auto parkeren in de overdekte parkeergarage van het resort. De kosten hiervan bedragen € 10 per auto, per nacht. U kunt een parkeerplek bijboeken tijdens het maken van uw reservering.

Is er gratis wifi op het resort?

Ja, in het hele resort kunt u gratis gebruikmaken van de wifi.

Is er een zwembad?

Jazeker, het resort heeft drie buitenzwembaden. Eén bad hiervan is een kinderbad.

Welke faciliteiten heeft het resort?

Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten. Bekijk hier een overzicht.

Kan ik (gratis) gebruik maken van de wellnessfaciliteiten?

Als gast van Dormio Resort Costa Blanca kunt u gratis gebruik maken van de zwembaden en wellnessfaciliteiten. Massages kunt u tegen betaling bijboeken, informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Welke faciliteiten zijn er in de accommodatie te vinden?

Indien u een accommodatie op onze website bekijkt, kunt u onder het overzicht met de prijzen op het tabblad 'Faciliteiten' vinden welke faciliteiten er in uw accommodatie aanwezig zijn.

Kinderen

Is het resort geschikt voor (kleine) kinderen?

Op het resort zijn diverse kinderspeelmogelijkheden en een kleuterbad aanwezig. In de vakantieperiodes kunnen uw kinderen zich vermaken in de Mio Kids Club.

Reserveringen

Moet ik een borg betalen?

Er kan een borg van € 300,- gevraagd worden.

Hoe verloopt de betaling?

Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de volledige reissom uiterlijk 21 dagen voor aankomst te worden voldaan. Bij reserveringen met een standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) dient de volledige reissom direct voldaan te worden. Tijdens het boekingsproces wordt u doorgeleid naar onze betaalprovider waar u online uw betaling kunt voldoen. In de Algemene Voorwaarden op onze website vindt u meer informatie. 

Kan ik een reservering annuleren?

Reserveringen gemaakt tegen de standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) kunnen niet kosteloos geannuleerd worden. Reserveringen met een flexibele prijs kunt u annuleren en-/of wijzigen tot 21 dagen voor aankomst. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via booking@dormioholidays.nl of telefonisch via 026-3537725. In de Algemene Voorwaarden op onze website vindt u meer informatie. 

Ik ben mijn factuur kwijt, wat moet ik doen?

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via booking@dormioholidays.nl of telefonisch via 026 – 353 77 25.

Kan ik mijn reservering nog aanpassen?

Indien u een reservering heeft gemaakt tegen de flexibele prijs kunt u tot uiterlijk 21 dagen voor aankomst uw reservering wijzigen. Alle wijzigingen zijn op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via booking@dormioholidays.nl of telefonisch via 026-3537725. Reserveringen gemaakt tegen de standaard prijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) kunnen niet gewijzigd worden.

Is het mogelijk om mijn reservering te verlengen?

Indien u rechtstreeks bij Dormio een reservering heeft gemaakt, kunt u wellicht uw verblijf te verlengen. Uiteraard is dit op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via booking@dormioholidays.nl of telefonisch via 026-3537725.

Is het mogelijk om voor langere tijd te verblijven op Dormio Resort Costa Blanca?

Dit is zeker mogelijk! De zonnige Costa Blanca leent zich perfect voor een lang verblijf. Het aangename klimaat en de gezonde, schone lucht zorgen ervoor dat de Costa Blanca één van de beste overwinterbestemmingen is. Graag kijken we samen met u naar uw wensen. Voor meer informatie of een kostenindicatie op maat, kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 26 353 77 25 of per e-mail op booking@dormioholidays.nl.

Kan ik ook telefonisch reserveren?

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren. Wij helpen en adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met onze reserveringsafdeling op telefoonnummer 026 353 77 25.

Hoe kan ik reserveren?

Via onze website kunt u 24 uur per dag reserveren. Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Wij helpen u graag met uw reservering of bij specifieke vragen of wensen. U kunt contact opnemen met onze reserveringsafdeling op telefoonnummer 026 353 77 25.

Hoe weet ik of mijn online reservering goed ontvangen is?

U ontvangt binnen twee werkdagen na reserveren een bevestigingsmail inclusief factuur per e-mail.

Krijg ik een bevestiging van mijn betaling?

U ontvangt van ons geen betalingsbevestiging.

Ontvang ik nog reisbescheiden?

U ontvangt van ons geen reisbescheiden. U kunt inchecken met de reserveringsbevestiging/factuur.

Kan ik meerdere accommodaties reserveren?

Jazeker, uiteraard kunt u bij ons meerdere accommodaties reserveren. Het is momenteel helaas niet mogelijk om via de website meerdere accommodaties tegelijkertijd te reserveren. U kunt per woningtype een nieuwe reservering maken of contact opnemen met onze reserveringsafdeling via booking@dormioholidays.nl of 026 353 77 25. Zij helpen u graag!