Beleef een geweldige familievakantie
aan de Zeeuwse kust

Beleef een geweldige familievakantie
aan de Zeeuwse kust

Vakantie in Zeeland met kinderen


  • Brede en schone zandstranden
  • Vele uitstapjes in de omgeving
  • Kindvriendelijk resort

Op vakantie in Zeeland met kinderen? Nieuwvliet-Bad is de ideale vakantiebestemming voor een verblijf met het hele gezin! Je vindt hier brede zandstranden en vele leuke uitstapjes voor de hele familie. Bovendien is je familievakantie helemaal compleet met een verblijf op ons kindvriendelijke resort: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Ontdek het resort
Strand in Zeeland

Waarom op vakantie in Zeeland met kinderen?

  • Ontdek één van de mooiste en zonnigste stranden van Nederland

  • Beleef de leukste indoor en outdoor familieattracties

  • Bezoek interessante en leerzame parken en musea

  • Verblijf in één van de speciale Kidswoningen

  • Geniet van de kindvriendelijke faciliteiten op ons resort

Strandvakantie in Zeeland met kinderen

De uitstrekte zandstranden in Nieuwvliet-Bad lopen geleidelijk af aan de zee in; perfect voor je vakantie in Zeeland met kinderen! Deze stranden behoren bovendien tot één van de schoonste stranden van Nederland met ook nog eens de meeste zonuren. Je kunt hier heerlijk zandkastelen bouwen, een duik nemen in de zee of genieten van diverse watersporten. Ook kun je zeehonden spotten aan de kust of fossielen en haaientanden vinden op het strand. Lukt het jullie om ze te vinden?

Meer tips voor je strandvakantie

Familie-uitstapjes tijdens jullie vakantie in Zeeland

Tijdens jullie verblijf aan de Zeeuwse kust is er van alles te beleven voor jong en oud! Zo kun je bijvoorbeeld op ontdekkingstocht gaan door Natuurpark Het Zwin, meer leren over de Vliegende Hollander in Terneuzen of de bijzondere natuur verkennen in de Verdronken Zwarte Polder. Ook kunnen jullie een bezoekje brengen aan één van de parken in de omgeving, waaronder Sea Life Blankenberge of Plopsaland de Panne, kennismaken met bizarre uitvindingen in het Bizarium of een balletje slaan op een golfbaan in de omgeving. Jullie hoeven je geen moment te vervelen tijdens een vakantie in Zeeland met kinderen!

Ontdek de leukste uitstapjes

Op vakantie naar een unieke Kidswoning in Zeeland

Wist je dat ons resort beschikt over speciale Kidswoningen? Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 6 tot en met 10 personen en bevinden zich in het gezellige Kidskwartier. De achtertuinen beschikken over eigen speeltoestellen of zijn verbonden aan de speeltuin in het Kidskwartier, waar je kinderen met hun nieuwe vakantievriendjes kunnen spelen tijdens jullie vakantie in Zeeland!

Bekijk de Kidswoningen
Zwembad tijdens je vakantie op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Een geweldige familievakantie in Zeeland

Verder kunnen jullie je ook uitstekend vermaken op ons kindvriendelijke resort dankzij de uitgebreide faciliteiten. Je vindt hier onder andere een binnen- en buitenzwembad, een restaurant aan het speelstrand, een speelzolder en kinderanimatie op feestdagen en tijdens vakanties. Perfect voor een vakantie in Zeeland met kinderen!