Geniet van een geweldig verblijf direct aan zee

Geniet van een geweldig verblijf direct aan zee

Praktische info over Dormio Breskens Apartments & Penthouses


Dormio Breskens Apartments & Penthouses is gelegen aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen. De 4- en 6-persoons appartementen en penthouses zijn verdeeld over 3 appartementencomplexen en beschikken over een indrukwekkend uitzicht over de omgeving. De appartementencomplexen bevinden zich in de haven van Breskens op loopafstand van het centrum. Hieronder vind je praktische informatie over je verblijf. Wij verwelkomen je graag voor een luxe en ontspannen vakantie aan zee in de provincie Zeeland!

Bekijk onze accommodaties

Adres Dormio Breskens Apartments & Penthouses

De receptie bevindt zich op 350 meter vanaf de appartementencomplexen. Het adres van de receptie is:
Grote Kade 33
4511 AT Breskens

Als adres voor de navigatie kun je het volgende adres aanhouden:
Westhavendam 1
4511 RC Breskens

Je kunt één auto parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Daarnaast zijn er gratis, openbare parkeerplaatsen voor en naast het appartementencomplex. Heb je een elektrische auto of wil je graag de beschikking hebben over een tweede parkeerplaats in de parkeergarage? Neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center om een voorkeursboeking te plaatsen. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Bekijk op Google Maps
Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden van Dormio Breskens Apartments & Penthouses. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Telefonisch is de receptie dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Je kunt zelf vanaf 16.00 uur digitaal inchecken. Een week voor aankomst ontvang je meer informatie over de digitale incheckprocedure per e-mail.

Goed om te weten

Huisdieren: Honden zijn van harte welkom bij Dormio Breskens Apartments & Penthouses. Per appartement is maximaal één hond toegestaan. Andere huisdieren zijn niet welkom. De huisdierentoeslag bedraagt € 39,50 per huisdier, per verblijf. Honden zijn altijd op aanvraag.

Betalingsmogelijkheden: Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de helft van de reissom direct voldaan te worden en de resterende helft uiterlijk 28 dagen voor aankomst. Bij reserveringen met een standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) dient de volledige reissom direct voldaan te worden. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak, het gebruik van handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo kun je je vakantie direct beginnen!

Voorkeursboeking: Een aantal appartementen beschikt over extra parkeerplaats of privé oplaadpaal. Wil je een boeking plaatsen met een specifieke accommodatie of huisnummer als voorkeur? Neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Digitale incheckprocedure: Je kunt zelf digitaal inchecken op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur. Via de Tapkey app ontvang je een digitale sleutel waarmee je tijdens je verblijf toegang hebt tot de appartementencomplexen, de ondergrondse parkeergarage en je appartement. Een week voor aankomst ontvang je een e-mail met uitleg over de digitale incheckprocedure.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze algemene voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over je verblijf bij Dormio Breskens Apartments & Penthouses

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Je kunt vanaf 16.00 uur digitaal inchecken.

Hoe kunnen we inchecken?

Je kunt zelf digitaal inchecken. De Tapkey app is je digitale sleutel tot de appartementencomplexen, de ondergrondse parkeergarage en je appartement. Een week voor aankomst ontvang je een e-mail met uitleg over de digitale incheckprocedure.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Je kunt uitchecken tot uiterlijk 10.00 uur.

Zijn opgemaakte bedden en de handdoeken inclusief?

Ja, de prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en een handdoekenpakket bestaande uit 2 handdoeken per persoon en keukendoeken.

Mag ik mijn hond meenemen?

Jazeker! In een deel van onze appartementen zijn honden toegestaan. De kosten voor het bijboeken zijn € 39,50 per hond, per verblijf. Per appartement is maximaal één hond toegestaan. Huisdieren zijn altijd op aanvraag.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, een deel van de appartementen beschikt over een parkeerplaats met een privé laadpaal voor je elektrische auto. Indien je een voorkeursboeking wilt plaatsen voor een appartement met een privé laadpaal, kun je telefonisch contact opnemen met ons Contact Center.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving

Faciliteiten in de omgeving

Haven: direct bij de appartementencomplexen
Strand: direct bij de appartementencomplexen
Centrum: 300 meter
Winkels: 300 meter
Natuurgebied: 7,9 km
Bushalte: 350 meter
Artsenpost: 1,4 km
Tennisbaan: 1,8 km
Golfbaan: 15,6 km
Zwembad: 2,5 km