Op zoek naar een leuke verrassing?
Geef een weekendje weg of vakantie cadeau!

Op zoek naar een leuke verrassing?
Geef een weekendje weg of vakantie cadeau!

Cadeautip: Dormio Gift Voucher


Met de Dormio Gift Voucher kun je iemand een verblijf op één van de vakantiebestemmingen van Dormio Resorts & Hotels cadeau doen. Een bijzondere verrassing voor een onbezorgd weekendje of weekje weg voor je partner, vrienden of familie. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Bekijk alle resorts & hotels

Dormio Gift Voucher bestellen

Je kunt de Dormio Gift Voucher telefonisch bestellen via ons Contact Center. Na betaling ontvang je de Gift Voucher per post thuis. Uiteraard kunnen we de Gift Voucher ook direct versturen naar de ontvanger.

Je bepaalt zelf de hoogte van het bedrag van de Dormio Gift Voucher. Het minimaal te besteden bedrag is € 25.

Bestel een Dormio Gift Voucher
Betalen met de Dormio Gift Voucher

Betalen met de Dormio Gift Voucher

Ben je in het bezit van een Dormio Gift Voucher en wil je deze verzilveren op één van onze resorts of hotels? We verwelkomen je graag! Je kunt met je Dormio Gift Voucher alleen telefonisch reserveren via ons Contact Center. Als je je reservering wilt betalen met je voucher, geef je dit aan bij het reserveren. Het bedrag van je voucher wordt dan op je reservering in mindering gebracht.

De voucher is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen. Je ontvangt geen geld retour als je een verblijf reserveert voor een lager bedrag dan de waarde van je Gift Voucher. De Dormio Gift Voucher is niet inwisselbaar voor een verblijf bij Hotel Modez of Wijnhotel Valkenburg.

De Dormio Gift Voucher maakt vakantie nog leuker!