Header

Boek voordelig je groepsvakantie bij Dormio Resorts & Hotels


Wil je voordelig genieten van een groepsvakantie? Dormio Resorts & Hotels beschikt over diverse vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland die ideaal zijn voor grote groepen. Of jullie nu met de groep op vakantie willen naar een bruisende stad in eigen land, naar de natuurrijke bergen of naar het strand; bij Dormio is er voor elk wat wils! Ontdek hieronder meer over je groepsvakantie bij Dormio en informeer bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Groepsaccommodatie bij Dormio

Waarom een groepsaccommodatie boeken bij Dormio?

  • Van alle gemakken voorzien en ruim opgezet;
  • Ruime groepswoningen en de mogelijkheid om meerdere woningen naast elkaar te boeken;
  • Gelegen op toeristische topbestemmingen;
  • Perfect voor diverse gezelschappen, waaronder families, vrienden en collega’s.
Ruime vakantiewoning voor je groepsvakantie

Een ruime vakantiewoning voor je groepsvakantie

Hoe geweldig is het om met het hele gezelschap te genieten van een onvergetelijke groepsvakantie? Of je nu met je familie, vrienden of collega’s op vakantie wilt gaan, wij verwelkomen jullie graag! Bij Dormio Resorts & Hotels vind je diverse type groepswoningen voor jullie groepsvakantie. Alle groepsaccommodaties hebben één ding gemeen: ze zijn van alle gemakken voorzien en ruim opgezet. Perfect voor een geweldige groepsvakantie!

Luxueus genieten van een groepswoning met privé-wellness

Willen jullie heerlijk tot rust komen tijdens jullie groepsvakantie? Boek dan één van onze luxe groepsaccommodaties met privé-wellness. Bij meerdere resorts kun je royale vakantiewoningen met eigen wellnessfaciliteiten boeken. Dat is pas een luxe groepsvakantie!

Ontdek alle resorts
Groepswoning met privé-wellness
Groepsvakantie met uitgebreide faciliteiten

Maak je groepsvakantie onvergetelijk dankzij de uitgebreide faciliteiten

De vakantiebestemmingen van Dormio Resorts & Hotels bevinden zich op toeristische topbestemmingen. In de omgeving is er dus van alles te beleven tijdens je groepsvakantie! Ook beschikt een aantal resorts over diverse faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken, zoals een restaurant, een zwembad, een minimarkt en Fun & Entertainment. Beleef bijvoorbeeld een sfeervolle kookworkshop op Dormio Resort Eifeler Tor, huur (elektrische) fietsen op Dormio Resort Maastricht of ga in de zomer heerlijk suppen bij Dormio Resort Obertraun!

Boek je groepsaccommodatie

Boek nu voordelig je groepsaccommodatie

Kun je niet wachten om te genieten van een onvergetelijke groepsvakantie? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling voor een speciale aanbieding. Bij het boeken van meer dan 4 accommodaties zijn er andere voorwaarden van toepassing. Wil je graag meerdere vakantiewoningen naast elkaar boeken of heb je andere specifieke wensen? We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden voor een aanbod op maat.

Neem contact met ons op