Perspagina


Welkom op de perspagina van Dormio Group! Hier kunt u terecht voor onze recente persberichten en aanvullende media-uitingen.

12-04-2023

Dormio Group neemt dertig vakantieparken Roompot en Landal GreenParks over

Dormio Group breidt haar portfolio uit met dertig vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks. De transactie hangt samen met de overname van Landal GreenParks door Roompot, waar de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vandaag akkoord mee is gegaan. In aantal parken gemeten behoort Dormio Group nu tot de top drie aanbieders van vakantieparken in Nederland.

Lees meer
19-01-2023

Nu te boeken en vanaf juli 2023 geopend: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Het aanbod aan vakantiehuizen in eigen land wordt in juli uitgebreid met het gloednieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Het resort is een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van strand, natuur en stedelijke cultuur. Vanaf nu zijn de 124 luxe vakantiewoningen, in grootte variërend van 2 tot 20 personen, te boeken op de website: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Lees meer
13-01-2023

Dormio Group en Roompot bereiken akkoord over overname van een dertigtal vakantieparken

Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees meer
20-12-2022

Dormio groeit door op nieuwe locatie

Aan het Velperplein siert het bekende logo van Dormio Group de gevel van het nieuwe hoofdkantoor, waar de Arnhemse onderneming in de recreatiesector eerder deze maand is neergestreken. Slechts een paar honderd meter van het kantoor aan de Velperweg waar het bedrijf de afgelopen jaren gevestigd was. Met de verhuizing naar de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 7 zet Dormio Group een volgende stap in haar groeiambitie. Het moderne en ruim opgezette nieuwe bedrijfspand omvat een ontvangstruimte voor bezoekers, kantoren, (flex)werkplekken, vergaderruimtes en een fraai dakterras.

Lees meer
09-09-2022

Bruisende start Dormio Wijnhotel Valkenburg!

Met het feilloos sabreren van een fles Zuid-Limburgse bubbels (Raar van Wijngaard Raarberg) verrichtte burgemeester Daan Prevoo van Valkenburg vrijdagavond 9 september de officiële opening van Dormio Wijnhotel Valkenburg. Waarna een toost volgde met Dormio, de nieuwe eigenaar van het voormalige familiehotel Tummers. Het bekende hotel aan de Stationsstraat is volledig vernieuwd en getransformeerd tot themahotel. De burgemeester zei "trots te zijn op het hippe en moderne concept van het Wijnhotel - dat intussen al is genomineerd voor een prestigieuze vakprijs voor Beste nieuwe hotel tot 50 kamers - dat past bij Valkenburg en bij de Valkenburgers die houden van kwaliteit, uitdaging en vernieuwing."

Lees meer
13-07-2022

Onthulling bouwbord symboliseert start verkoop luxe recreatiewoningen Dormio Resort De Hondsrug

Op de locatie waar Dormio Resort De Hondsrug verrijst, werd in aanwezigheid van gedeputeerde Tjisse Stelpstra van de provincie Drenthe, wethouder Bas Luinge van de gemeente Aa en Hunze en Don van Schaik CEO van Dormio Group B.V. het bouwbord onthuld dat de start markeert van de verkoop van 70 luxe vrijstaande recreatiewoningen.

Lees meer
20-06-2022

Dormio Wijnhotel Valkenburg geopend!

De eerste wijnflessen zijn ontkurkt in Dormio Wijnhotel Valkenburg en de eerste hotelgasten ontwaakten in hun privé-wijndomein. Afgelopen weekend opende het themahotel en restaurant aan de Stationsstraat in Valkenburg haar deuren. Het voormalige familiehotel Tummers heeft een metamorfose ondergaan en is getransformeerd tot wijnhotel.

Lees meer
09-06-2022

Dormio presenteert nieuw resort op de PROVADA

Dormio Group presenteert op de vastgoedbeurs PROVADA haar nieuwste resort in Nederland: Dormio Resort Veluwemeer. Dit ‘resort van de toekomst’ zal worden gerealiseerd tussen de oevers van het Veluwemeer en Walibi Holland en heeft een verschijningsvorm dat onvergelijkbaar is met alle andere vakantieparken en resorts in Nederland. Wees welkom op de PROVADA en laat u informeren over dit veelbelovende project.

Lees meer
19-05-2022

Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex Castellum

Met de oplevering van Castellum is Dormio Resort Maastricht voltooid. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning aan het bestaande aanbod van 266 verblijfsaccommodaties en het tevens nieuwe wellnesscentrum, maken het resort op de Dousberg compleet. Het geheel ademt de sfeer van een authentiek Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek.

Lees meer
11-05-2022

Verkoop gestart luxe recreatiewoningen Dormio Resort De Hondsrug

De verkoop van vakantiewoningen op het nieuwe Dormio Resort De Hondsrug is gestart. In de bosrijke omgeving van Gasselte worden midden in de natuur, verscholen in het groen en langs een kreek, 70 luxe vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd. Het resort omvat een gevarieerd woningaanbod, gericht op een breed publiek dat van het kenmerkende ‘rust en ruimte’ van de provincie Drenthe houdt. Op het complex wordt tevens een hotel met 70 kamers gerealiseerd. Er zijn informatiedagen op 14 en 15 mei op de projectlocatie.

Lees meer
10-03-2022

Vakantiepark Klein Giethoorn Opperdoes wordt Dormio Resort Medemblik

Dormio Group transformeert Vakantiepark Klein Giethoorn in Opperdoes (Noord-Holland) tot Dormio Resort Medemblik. De Arnhemse resortontwikkelaar is hiervoor een samenwerking aangegaan met grondeigenaar Rima BV. In de loop van 2022 wordt het bestaande kleinschalige park uitgebreid met 88 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten. De gemeente Medemblik, waartoe het vakantiepark behoort, verwacht met de komst van het resort een positief effect op economie, werkgelegenheid en het verder toeristisch op de kaart zetten van de gemeente.

Lees meer
10-03-2022

Dormio neemt Hotel Tummers in Valkenburg over

Dormio Group heeft het viersterren Hotel Tummers in Valkenburg overgenomen. Het gerenommeerde familiehotel wordt getransformeerd tot een exclusief wijnhotel. In samenwerking met wijnproducenten uit het Mergelgebied wordt invulling gegeven aan het wijnconcept. Dormio Wijnhotel Valkenburg opent vóór komende zomer haar deuren.

Lees meer
Dormio Resort Costa Blanca

Aanvullende informatie

Beeldmateriaal
U kunt via onze beeldbank beeldmateriaal van onze resorts en hotels downloaden.

Contact
Voor persvragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met ons via pr@dormio.eu.

Dormio Resort Maastricht

Persreis

Wilt u één van onze resorts of hotels bezoeken om kennis te maken met onze filosofie: onbezorgd leven? Bij al onze bestemmingen staat een optimale vakantiebeleving, een hoog serviceniveau en gastvrijheid centraal. Neem contact met ons op over de mogelijkheden via pr@dormio.eu.

Over Dormio Group

Dormio Group bestaat uit de bedrijfstakken: Dormio Leisure Development, Dormio Investments en Dormio Resorts & Hotels. Dormio Group ontwikkelt luxe vakantieresorts en hotels op toeristische toplocaties. Daarnaast is Dormio verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze resorts en hotels. Met resorts en hotels in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje bieden wij voor zowel investeerders als onze vakantiegasten een divers en uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen en -appartementen geschikt voor 2 tot en met 20 personen. Door onze langdurige betrokkenheid bij resorts, van ontwikkeling tot exploitatie, worden zowel onze klanten als gasten volledig ontzorgd.

Het huidige portfolio van Dormio Group omvat momenteel in Nederland: Dormio Resort Maastricht, Dormio Hotel De Prins van Oranje, Hotel Modez, Dormio Wijnhotel Valkenburg en Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Ook onderdeel van ons portfolio zijn: Dormio Resort Eifeler Tor (Duitsland), Dormio Resort Obertraun (Oostenrijk), Dormio Gasthof Höllwirt (Oostenrijk) en Dormio Resort Costa Blanca (Spanje). In Frankrijk bevinden zich Dormio Resort Berck-sur-Mer, Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif – Flaine en Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc – Vallorcine.

Bovendien zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van meerdere projecten in binnen- en buitenland. Dit betreft onder andere Dormio Resort De Hondsrug en Dormio Resort Medemblik.