Coronavoucher inwisselen of laten uitbetalen

Met uw coronavoucher kunt u een nieuw verblijf bij Dormio Resorts & Hotels boeken. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze resorts of hotels! Mocht u geen gebruik willen maken van uw coronavoucher, dan leest u hieronder hoe u uw voucher kunt laten uitbetalen.

Op vakantie met Dormio Resorts & Hotels

Kunnen jullie mij de (rest)waarde van de coronavoucher uitbetalen?

Uiteraard hopen we dat we voor u een passend verblijf kunnen vinden. Maar mocht u alsnog geen gebruik van uw coronavoucher kunnen of willen maken, dan kunt u na afloop van de geldigheidsduur een verzoek tot restitutie in geld indienen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar vouchers@dormio.eu. Vermeld in deze e-mail uw unieke vouchercode, de geldigheidsdatum van uw voucher en het resort waar u oorspronkelijk geboekt heeft. Vermeld daarnaast uw IBAN-rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder. Nadat we gecontroleerd hebben of uw aanvraag compleet en rechtmatig is, gaan wij binnen 10 werkdagen over tot uitbetaling op het door u aangegeven bankrekeningnummer.

Hoe kan ik mijn coronavoucher inwisselen?

Voor het maken van een nieuwe boeking met een coronavoucher, vragen we u per e-mail contact op te nemen met onze Reserveringsafdeling op het e-mailadres booking@dormioholidays.nl. Vermeld in uw mail uw unieke vouchercode, het resort, de accommodatie en de gewenste periode dat u wilt boeken.

Bekijk hier alle voorwaarden van de coronavoucher
Verleng nu uw coronavoucher bij Dormio
Boek uw verblijf op Dormio Resorts & Hotels

Mijn coronavoucher is (bijna) verlopen, wat nu?

Wij verlengen deze graag voor u! Voor een persoonlijk aanbod kunt u contact opnemen met onze Reserveringsafdeling. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 026 - 353 77 25 of per e-mail naar booking@dormioholidays.nl. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Bekijk de veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]