Coronavirus en onze resorts

De coronamaatregelen verschillen per land. Om u onbezorgd te laten genieten van uw vakantie, nemen we op de resorts uiteraard de nodige maatregelen. Deze zijn gebaseerd op de lokale richtlijnen. Bekijk hieronder het overzicht van onze resorts en hotels.

 

 • Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel de Prins van Oranje
  Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel de Prins van Oranje zijn open. Hier kunt u nog steeds onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf. Op het resort en in het hotel gelden uiteraard de landelijke richtlijnen. Bekijk hier welke faciliteiten geopend zijn.

 • Dormio Resort Obertraun
  Dormio Resort Obertraun zal op 19 mei haar deuren weer openen. Op het resort gelden uiteraard de landelijke richtlijnen.

 • Dormio Resort Berck-sur-Mer
  Dormio Resort Berck-sur-Mer is geopend. Op het resort gelden uiteraard de landelijke richtlijnen.

 • Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif - Flaine
  Dormio Resort Les Portes du Grand Massif in Flaine is momenteel gesloten. Na de reguliere voorjaarssluiting zal het resort op 3 juli weer haar deuren openen.

 • Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - Vallorcine
  Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc in Vallorcine is geopend. Op het resort gelden uiteraard de landelijke richtlijnen.

 • Dormio Resort Eifeler Tor
  Dormio Resort Eifeler Tor zal op 21 mei haar deuren weer openen. Op het resort gelden uiteraard de landelijke richtlijnen.

 

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de coronasituatie