Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Over Dormio

Dormio ontwikkelt, bouwt verkoopt en verhuurt luxe vakantieresorts. De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Deze filosofie dragen wij uit in al onze bedrijfsonderdelen. Als het gaat om projectontwikkeling, verkoop of verhuur en beheer van onze resorts is het altijd ons doel dat de klant onbezorgd van zijn vakantiewoning kan genieten. Ons succes komt voort uit drie factoren:

Marktkennis: door het combineren van marktkennis vanuit de verschillende vakgebieden (ontwikkeling, verkoop, verhuur en civiele techniek) ontwikkelt Dormio het optimale leisure-product en -advies;


Betrokkenheid: vanuit de verschillende vakgebieden staan wij onze klanten/opdrachtgever terzijde vanaf de conceptfase tot en met de verhuur en het beheer van het resort;

 

Liefde voor het vak: wij werken met overgave en liefde voor het leisure vak. Dat doen wij samen met een groot netwerk van klanten, beleggers en opdrachtgevers (banken, financiers, aannemers en projectontwikkelaars). Waar nodig brengen wij partijen met elkaar in contact en optimaliseren wij onze service richting klanten en opdrachtgevers.

Onze bedrijfsonderdelen

Projectontwikkeling

Dormio is van oorsprong een projectontwikkelaar met een specialisatie in vakantieresorts en hotels binnen Europa. Dormio Leisure Development ontwikkeld vakantieresorts en hotels in nieuwe concepten die passen bij de (natuurlijke) omgeving. Ook sluiten onze concepten aan op de actuele vraag uit de markt. Sinds de oprichting in 2001 hebben wij een grote staat van dienst met indrukwekkende projecten opgebouwd. Lees meer..

Verkoop

Verkoopbedrijf Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen uit zelf ontwikkelde projecten en uit projecten van opdrachtgevers. Via Dormio Investments staan wij in nauw contact met onze klanten en weten wat hen beweegt en drijft. Deze kennis gebruiken wij uiteraard bij het ontwikkelen van nieuwe projecten en in onze advisering. Lees meer..

Verhuur, beheer & management

Veel van de door Dormio ontwikkelde resorts worden succesvol verhuurd door Landal GreenParks en Center Parcs (Pierre et Vacances). Naast deze jarenlange samenwerking hebben wij met Dormio Holidays de verhuur en het beheer van vakantiewoningen en resorts in eigen beheer genomen. Inmiddels hebben wij acht vakantieresorts. Dormio Holidays verhuurt zelf woningen en appartementen werkt daarnaast samen met een aantal bekende internationale touroperators. Lees meer..

Civiele techniek

Ook op civiel technisch gebied heeft Dormio in eigen huis met dochterbedrijf Boiten Ingenieurs. Boiten Ingenieurs is een zelfstandig opererend bedrijf met ISO-certificering in civiel- en cultuurtechniek. Het werkterrein van Boiten ligt vooral op en langs het water van woon- en recreatieprojecten en jachthavens. Lees meer..

Advies

Vanuit onze expertise zijn wij een veelgevraagd adviseur bij projectontwikkelaars, bouwbedrijven, grondeigenaren, banken en overheden. Wij gaan hierbij doelgericht en praktisch te werk als het gaat om het behalen van verkoopsnelheid en goede verhuurresultaten.