Dormio Group

Dormio Group ontwikkelt luxe vakantieresorts en hotels op toeristische toplocaties. Daarnaast is Dormio verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze resorts en hotels. De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Dat is onze filosofie. Of het nu gaat om projectontwikkeling, verkoop of verhuur en beheer van onze resorts en hotels; het is altijd ons doel dat iedereen onbezorgd van zijn of haar vakantiewoning kan genieten. Onze marktkennis, betrokkenheid en liefde voor het leisure-vak ziet u terug in onze aanpak en in onze resorts en hotels. 

Dormio biedt alles onder één dak

Dormio Leisure Development - Projectontwikkeling

Dormio is van oorsprong een projectontwikkelaar met een specialisatie in de ontwikkeling van vakantieresorts en hotels in Europa. Dormio Leisure Development ontwikkelt vakantieresorts en hotels in nieuwe concepten die passen bij de (natuurlijke) omgeving van de projectlocatie. Bovendien sluiten onze concepten aan op de actuele vraag uit de markt. Sinds de oprichting in 2001 hebben wij een grote staat van dienst met indrukwekkende projecten opgebouwd.

 

 

Ga naar Dormio Leisure Development >>
Dormio Leisure Development - Projectontwikkeling
Dormio Investments - Verkoop

Dormio Investments - Verkoop

Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen en -appartementen die ontwikkeld zijn in eigen projecten van Dormio Leisure Development. Daarnaast fungeren wij als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers. In de meest voorkomende gevallen verkopen wij de vakantiewoningen vanaf het projectplan, dus voordat de bouw van het project is gestart. Daarnaast verkopen we vakantiewoningen uit projecten van opdrachtgevers. Wij hebben korte lijnen met onze klanten en weten wat hen beweegt en drijft. Deze kennis gebruiken wij uiteraard bij het ontwikkelen van nieuwe projecten en in onze advisering.

 

Ga naar Dormio Investments >>

Dormio Resorts & Hotels - Verhuur, beheer & management

Vele door Dormio ontwikkelde resorts worden succesvol verhuurd door Landal GreenParks en Center Parcs (Pierre et Vacances). Daarnaast hebben wij met Dormio Resorts & Hotels de verhuur en het beheer van vakantiewoningen op onze resorts en hotels in eigen beheer. Inmiddels verhuren wij zelf woningen en appartementen in 7 van onze eigen resorts en in 3 hotels. Hiervoor werken wij samen met diverse bekende internationale touroperators.

 

 

Ga naar Dormio Resorts & Hotels >>
Dormio Resorts & Hotels - Verhuur, beheer & management
Civiele techniek - Boiten Ingenieurs

Civiele techniek - Boiten Ingenieurs

Met dochterbedrijf Boiten Ingenieurs hebben we bij Dormio ook op civieltechnisch gebied de juiste kennis in huis. Boiten Ingenieurs is een zelfstandig opererend bedrijf met ISO-certificering in civiel- en cultuurtechniek. Het werkterrein van Boiten ligt voornamelijk op en langs het water bij woon- en recreatieprojecten en jachthavens.

De basis van ons succes

1. Marktkennis: door onze marktkennis vanuit de verschillende vakgebieden (ontwikkeling, verkoop, verhuur en civiele techniek) te combineren, ontwikkelt Dormio Group het optimale leisure-product en -advies.

2. Betrokkenheid: vanuit de verschillende vakgebieden ondersteunen wij onze klanten/opdrachtgevers vanaf de conceptfase tot en met de verhuur en het beheer van het resort.

3. Liefde voor het vak: het leisure-vak laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen wij met een groot netwerk van klanten, beleggers en opdrachtgevers (banken, financiers, aannemers en projectontwikkelaars). Wij brengen partijen bij elkaar en optimaliseren voortdurend onze service richting klanten en opdrachtgevers.