Tweede huis kopen in Oostenrijk

Oostenrijk behoort tot de top vakantiebestemmingen in Europa. Het is natuurlijk wintersportbestemming nummer één in de winter. Maar ook in de zomer is dit veelzijdige land steeds meer in trek onder vakantiegangers.

 

Oostenrijk in de winter

Het is geen geheim dat Oostenrijk Europa’s populairste wintersportbestemming is. De combinatie van veel gezelligheid en prachtige uitgebreide sneeuwgebieden voor skiërs en snowboarders maken Oostenrijk tot een waar winterwalhalla.

 

Oostenrijk in de zomer

Als ’s zomers alle sneeuw gesmolten is laat Oostenrijk zich van zijn allermooiste kant zien. Het land heeft een schitterende natuur en is met 38% aan bomen dan ook één van de meest bosrijke landen van Europa. Fietsers, mountainbikers, wandelaars, kanoërs en andere actievelingen zien elk jaar hun kans schoon om van de natuur te genieten. Bovendien kent Oostenrijk vele meren waaraan het goed toeven is op een heerlijke zomerdag.

 

Goede bereikbaarheid

Oostenrijk is in relatief korte reistijd goed te bereiken per auto. Deze manier van reizen wordt door de meeste mensen gekozen. Per vliegtuig gaat het uiteraard nog sneller als u op Innsbruck of Salzburg vliegt.

 

Woningaanbod

Veel mensen worden zelfs verliefd op hun vakantiebestemming in Oostenrijk dat ze besluiten een tweede woning in hun geliefde vakantieland. In Dormio Resort Obertraun hebben we een uitgelezen woningaanbod voor de Oostenrijk-liefhebber. Het resort ligt tussen de bergen aan de Halltättersee en is daarmee dé meest ideale all-season locatie in Oostenrijk. Het ligt bovendien op slechts een uur rijden van het vliegveld van Salzburg.

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]