Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Dormio Infodag Winterresorts

Bent u een fervent wintersporter? Of bent u in het algemeen een liefhebber van fraai besneeuwde bergen met zijn pittoreske landschappen en schitterende vergezichten? Dan is het voor u wellicht interessant om te investeren in uw eigen appartement of chalet in één van onze winterresorts. U kunt dan altijd genieten van uw eigen appartement wanneer het u uitkomt. Een eigen vakantiewoning in zo’n aantrekkelijke toeristische toplocatie is bovendien een investering die u met de verhuur van uw woning kunt terugverdienen. Tijdens een Dormio Infodag Winterresorts presenteren wij u de mogelijkheden om te investeren in onderstaande Dormio-resorts. Houd deze webpagina in de gaten voor de eerstvolgende Infodag.

Dormio Resort
Les Portes Du Grand Massif
Flaine, Frankrijk

 

In het sfeervolle Franse Alpendorpje Flaine vindt u op maar liefst 1.850 meter hoogte de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De traditionele chalets passen precies in het plaatje van een knus winterverblijf.

 

 

Dormio Resort
Les Portes Du Mont Blanc
Vallorcine, Frankrijk

 

Het Franse Vallorcine is een rustig en charmant Alpendorp in de vallei van Chamonix. Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc is gebouwd in de kenmerkende stijl van karakteristieke traditionele chalets in de Franse Alpen.

 

 

Dormio Resort Obertraun
Hallstättersee
Oostenrijk

 

Direct aan de oever van de betoverende Hallstättersee in Oostenrijk ligt Dormio Resort Obertraun. Het viersterren resort bestaat uit 59 reeds bestaande luxe geschakelde en vrijstaande ruime villa’s en nog eens 23 nieuw te bouwen villa's in authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl.

 

 

Proef de winter

Tijdens uw bezoek aan de Winterresort Infodag krijgt u een zeer goede indruk van de hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit van deze Dormio resorts. Bekijk bijvoorbeeld de informatieve videopresentaties en de zeer gedetailleerde maquettes. Uiteraard kunt u hierbij gericht vragen stellen over de aantrekkelijke faciliteiten. En u kunt zich uitgebreid laten informeren over de verschillende investeringsmogelijkheden en aantrekkelijke rendementen.

Gunstig rendement

Als u nu investeert in één van deze Dormio winterresorts, biedt u dat voor de komende wintermaanden al direct een gunstig rendement. Maar bovenal kunt u de komende jaren in alle seizoenen genieten van uw eigen vakantiewoning, omgeven door reusachtige bergtoppen, schilderachtige dorpjes en prachtige vergezichten.

Bezichtigingsreizen

Wilt u onze Winterresorts bezoeken? Informeer dan naar de zeer ruime bezichtigingsmogelijkheden via onderstaand telefoonnummer.

Direct contact opnemen

Heeft u interesse om te investeren in uw eigen chalet of appartement, dan kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Dat kan via 026 353 77 00, of via verkoop@dormio.eu