Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Investeren in uw eigen vakantiewoning in de bergen

Wilt u investeren in uw eigen vakantiewoning in de bergen waar u kunt genieten van wintersporten en pittoreske groene Alpenweiden en schitterende vergezichten? Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van investeren in één van onze Alpenresorts in Frankrijk of Oostenrijk. U kunt dan altijd genieten van uw eigen vakantiewoning wanneer u dat wilt. Een eigen vakantiewoning in zo’n aantrekkelijke toeristische toplocatie is bovendien een investering die u met de verhuur van uw woning terugverdient.

 

Dormio Resort
Les Portes Du Grand Massif
Flaine, Frankrijk

 

In het sfeervolle Franse Alpendorpje Flaine vindt u op maar liefst 1.850 meter hoogte de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De traditionele chalets passen precies in het plaatje van een knus Alpenverblijf.

 

Dormio Resort
Les Portes Du Mont Blanc
Vallorcine, Frankrijk

 

Het Franse Vallorcine is een rustig en charmant Alpendorp in de vallei van Chamonix. Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc is gebouwd in de kenmerkende stijl van karakteristieke traditionele chalets in de Franse Alpen.

 

 

Dormio Resort Obertraun
Hallstättersee
Oostenrijk

 

Direct aan de oever van de betoverende Hallstättersee in Oostenrijk ligt Dormio Resort Obertraun. Het viersterren resort bestaat uit 59 reeds bestaande luxe geschakelde en vrijstaande ruime villa’s en nog eens 23 nieuw te bouwen villa's in authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl.

 

 

Gunstig rendement

Als u nu investeert in één van deze Dormio resorts, biedt u dat direct een gunstig rendement. Maar bovenal kunt u de komende jaren in alle seizoenen genieten van uw eigen vakantiewoning, omgeven door reusachtige bergtoppen, schilderachtige dorpjes en prachtige vergezichten.

Bezichtigingsreizen

Wilt u een resort bezoeken? Informeer dan naar de zeer ruime bezichtigingsmogelijkheden via onderstaande button.