Vakantie dichtbij huis

 

Voor een vakantie of weekendje weg dichtbij huis heeft Dormio Holidays een aantal luxe vakantieresorts waar u heerlijk kunt ontspannen. Kiest u voor het bourgondische Limburg, het bruisende Arnhem of de heuvelachtige Eifel in Duitsland, net over de grens met Nederland. Onderstaand ziet u een overzicht van onze resorts dichtbij huis.

Dormio Resort Maastricht

Op slechts tien fietsminuten van de beroemde Vrijthof kunt u vanaf deze zomer op de Dousberg in Maastricht genieten van uw vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. De rust die u in uw luxe vakantiewoning zult ervaren doet in niets herinneren aan de tumultueuze geschiedenis van deze ‘berg’. Ooit zat hier namelijk de hertog van Alva, zoals het hier heet, ‘prinsheerlijk’ op de Dousberg. Dormio Resort Maastricht combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

 

Maastricht staat bol van de bezienswaardigheden. U kunt denken aan de Helpoort, het Bonnefantenmuseum, de St. Servaasbasiliek, Fort St. Pieter, het schitterende Stadspark en vijftien kastelen en landhuizen. Geen zin om te lopen? Ontdek Maastricht dan vanaf het water. Maastricht en Zuid-Limburg: een prachtig stukje buitenlands vakantiegevoel in Nederland. De omgeving van Maastricht is voor wandelaars en fietsers misschien wel de mooiste van Nederland. Het glooiende landschap en de groene heuvels van Limburg vormen het decor van een heerlijke dag in de mooie natuur. Er zijn talloze routes, voor de recreatieve bezoeker en voor de geoefende sporter.

 

Boek hier uw verblijf >>
Luxe villa's in Maastricht

Dormio Resort Eifeler Tor - Heimbach (DE)

Dormio Resort Eifeler Tor is een fantastische plek voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, zeilers, kanovaarders of waterfietsers. Het ligt nabij het Eifelstadje Heimbach, direct aan het Nationaal Park Eifel. Een streek zo mooi en zo groen, dat u zich in een andere wereld waant. Met donkere bossen en prachtige wandelgebieden. Flinke rotsformaties en bergen. Kronkelige beekjes en grote meren, zoals de direct naast het resort gelegen Rursee, wat men het mooiste meer van Duitsland noemt. 

 

Boek nu uw verblijf!

Design hotel Modez - Arnhem

In Hotel Modez komen gezelligheid, mode en design samen. Het hotel ligt in het Modekwartier naast het sfeervolle centrum van Arnhem, omringd door bijzondere winkels en leuke horeca. Of u nu komt voor zaken of voor een gezellig weekendje Arnhem; Dormio Hotel Modez garandeert u een uniek en onvergetelijk en uniek verblijf. De kamers zijn uniek en door verschillende ontwerpers ingericht.

 

Boek uw verblijf in Arnhem >>>
Hotel Modez: design kamers in Arnhem