Boek hier uw luxe vakantie in Oostenrijk

Welkom bij de Mio Kids Club!

Als u met uw kinderen in de zomer op vakantie gaat, is de zomervakantie natuurlijk pas geslaagd als uw kinderen een topvakantie hebben gehad. Op Dormio Resort Obertraun zorgen wij er daarom voor dat er voor ook voor de jongste gasten in de zomervakantie van alles te beleven is. Als uw kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club kunt u onbezorgd van uw verblijf genieten.

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club in de zomer

Samen met het enthousiaste Fun & Entertainment team zorgt ons vriendelijke huisdier Mio ervoor dat er in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Houdt uw kind van dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de maanden juli en augustus nooit te vervelen! Bij de receptie en in het Dormio Compass kunt u het volledige programma van de Mio Kids Club vinden.

Mio Kids Club op Dormio Resort Obertraun
Mio Kids Club Dormio Resort Obertraun

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier!  

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier die op Dormio Resort Obertraun woont. Mio houdt van de gezelligheid op het resort. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Mio is daarnaast ook dol op speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. U komt hem in de maanden juli en augustus regelmatig tegen om vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen.

Boek uw verblijf hier >>

Kom alvast in de vakantiestemming!

Bekijk Mio op YouTube

Mio Kids Club

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Foto's met Mio

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]