Modez - het modehotel van Arnhem

Hotel Modez staat voor gezelligheid, mode en design in één. U vindt ons in het sfeervolle centrum van Arnhem, in het Modekwartier, omringd door bijzondere winkels en leuke horeca. Hotel Modez garandeert een onvergetelijk en uniek verblijf. Gewoon voor een fijn weekendje Arnhem, maar ook voor zakelijke doeleinden.

Iedereen een unieke kamer

De door modeontwerpers en vormgevers individueel ingerichte kamers zijn voorzien van een Auping Essential-bed, thee- en koffiefaciliteiten, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een heerlijke regendouche.

Eten en drinken

In de inspirerende ontbijtruimte kunt u genieten van een vers bereid, continentaal ontbijtbuffet. In hetzelfde gebouw als Hotel Modez vindt u Grandcafé Caspar, waar u van een heerlijk kopje koffie of van een seizoensgebonden menu voor lunch of diner kunt genieten. Ook zeer geschikt voor een gezellige borrel als afsluiter van de avond!

Over Hotel Modez

Hotel Modez in het centrum van Arnhem is geopend op 15 september 2012. Studio Piet Paris (mode-illustrator) bedacht het unieke hotelconcept, ontwierp het logo en is verantwoordelijk voor de art direction. Voor de inrichting van de twintig kamers van het hotel werden een aantal Nederlandse (lokale) modeontwerpers benaderd. Een groot deel van deze ontwerpers studeerde aan de Arnhemse kunstacademie of heeft een atelier in de stad. De naam Modez is dan ook samengesteld uit de 'Mode', 'Design' en 'ArtEZ, voorheen de Arnhemse kunstacademie. Ruim dertig Nederlandse modeontwerpers en vormgevers verbonden hun naam aan een kamer in Hotel Modez en bedachten verrassende concepten die hun ontwerpstijl karakteriseren.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]