Ontbijt

Ontbijt: voor een goede start van de dag!

Een goed ontbijt hoort bij een actieve wintersportvakantie. In het restaurant staat daarom in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar! Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen en kunt u, onder het genot van een warm kopje koffie en een vers croissantje, rustig wakker worden en plannen maken voor de rest van de dag.  

Culinair dineren in Restaurant-Bar L’Ours Bleu

In ons eigen Restaurant-Bar L’Ours Bleu op het resort kunt u genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Bent u een vis- of vleesliefhebber? Onze chef-kok zet diverse gerechten op het menu! In de sfeervolle inrichting van het restaurant kunt u romantisch dineren met uw partner of met het hele gezin gezellig eten aan een grote tafel. 

 

Openingstijden restaurant:
Maandag en dinsdag: 18.00 – 21.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 – 14.00 uur en 18.00 – 21.00 uur

 

U heeft de mogelijkheid om te verblijven op basis van halfpension. Uiteraard is het restaurant voor onze halfpension gasten elke dag geopend. Onze chef-kok zal in dat geval ook op woensdag en donderdag een dagmenu voor u bereiden.

Restaurant L'Ours Bleu op Dormio Resort Vallorcine
Borrel Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

De dag afsluiten met een lekkere borrel!

In onze gezellige bar bent u in de avond welkom voor een lekker warm of koud drankje. Gezellig de dag doornemen met uw partner of familie en nieuwe plannen maken voor de volgende dag. Vergeet niet om onze heerlijke cocktails te proberen. Vraag bij de bar naar de meest populaire cocktails!

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]