Wintersportuitrusting huren in Flaine

Wilt u geen volledige wintersportuitrusting aanschaffen voor uw wintersportvakantie? Dat snappen wij heel goed! Daarom kunt u direct naast Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif goedkoop en gemakkelijk uw wintersportuitrusting huren bij Sport 2000. Het enige wat u hoeft te doen is de spullen op te halen bij de winkel en u kunt direct de piste op!

Wintersportuitrusting huren in Flaine

Sport2000 Flaine

Direct naast de receptie van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif vindt u een vestiging van Sport2000 om uw wintersportuitrusting te huren. U kunt hier van alles huren, zoals: ski's, snowboards, schoenen, helmen, stokken, toerski's, langlaufski's en funsets. Kortom; alles wat u nodig heeft! Daarnaast is er ook een vestiging in het dorp. Wilt u toch andere ski's? Dan kunt u deze snel en gemakkelijk omruilen in het dorp. Uw wintersportvakantie kan dus altijd meteen beginnen! 

Voordelig uw wintersportuitrusting reserveren

Op de website van Sport2000 kunt u nu alvast extra voordeling uw wintersportuitrusting reserveren. U ontvangt tot wel 15% korting en u krijgt de 7e dag gratis! Bovendien krijgt u extra korting voor groepen vanaf 10 personen en zitten er geen extra kosten verbonden aan het slijpen of waxen. Zo bent u dus altijd goed voorbereid voor uw wintersportvakantie!

 

Reserveer nu uw wintersportuitrusting >>
Wintersportuitrusting huren met korting

Bekijk het skigebied

Nu u uw wintersportuitrusting gereserveerd heeft, kunt u zich alvast verheugen op de uitdagende pistes in de omgeving. Skigebied Le Grand Massif heeft maar liefst 265 kilometer aan pistes voor zowel jong als oud en is het op vier na grootste aaneengesloten skigebied van Frankrijk! Het gebied heeft een hoogte van 900 tot wel 2.500 meter en biedt u prachtige panoramische uitzichten op de Franse kant van de beroemde Mont Blanc. Zowel de beginnende als de ervaren skiër kan hier genieten van een heerlijke wintersportvakantie!

 

Boek hier uw wintersportvakantie >>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]