Beleef een onvergetelijke skivakantie met de hele familie
in de Franse Alpen

Beleef een onvergetelijke skivakantie met de hele familie
in de Franse Alpen

Wintersportvakantie met het hele gezin


  • Voor jong en oud een fijn skigebied
  • Leuke winterse evenementen
  • Extra uitdaging voor de gevorderden

Wil je op wintersportvakantie met het hele gezin en nieuwe energie opdoen in een prachtig skigebied? Dan is Flaine voor jullie dé perfecte vakantiebestemming! In de omgeving vind je allerlei leuke winteractiviteiten voor jong en oud en kindvriendelijke skigebieden. Graag vertellen je meer over wat er allemaal te doen is tijdens een wintersportvakantie met het hele gezin in Flaine. Zoek je nog een comfortabel verblijf in de Franse Alpen? Dan is Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in Flaine dé ideale uitvalsbasis voor je skivakantie met de familie!

Ontdek Dormio Resort Flaine
Geniet met het hele gezin van de wintersportvakantie

Geniet met het hele gezin van de wintersportvakantie

Tijdens een wintersportvakantie met het hele gezin kunnen jullie onvergetelijke herinneringen maken. De meeste wintersporten in Flaine zijn geschikt voor jong en oud. Zo kunnen jullie samen (leren) skiën, snowboarden of rodelen. Tijdens je wintervakantie in Flaine is sneeuwpret gegarandeerd!

Fijn skigebied in de Franse Alpen voor gezinnen met kinderen

Fijn skigebied in de Franse Alpen voor gezinnen met kinderen

Kinderen kunnen in Flaine en omgeving volop genieten van een geweldige wintersportvakantie! Met 115 kilometer aan blauwe pistes en talrijke skischolen kunnen kinderen vanaf 3 jaar leren skiën in een leuke skiklas. Snowboarden is natuurlijk ook mogelijk.

Zijn de kinderen nog iets te jong om op de piste te staan? Vlakbij het grote skigebied van Flaine vind je kinderdagverblijf Les P’tit Loups. Zij vangen kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar oud graag voor je op.

De leukste evenementen in de winter

De leukste evenementen in de winter

In het gezellige bergdorpje Flaine worden jaarlijks leuke evenementen georganiseerd. Zo kun je nog meer genieten van een heerlijke vakantie!

Flainestival (van begin februari tot begin maart)
Geniet van feestelijke wandeltochten, parades, shows, concerten en prachtig verlichte afdalingen. Breng een bezoekje aan de verlichte droneshow waar je adembenemende creaties in de lucht kunt bewonderen door de verlichte drones. Een verrassend spektakel voor jong en oud!

Le Printemps de Flaine (van begin maart tot midden april)
De lente wordt jaarlijks volop gevierd in Flaine tijdens dit bijzondere evenement. Je kunt muziekconcerten van klassiek tot rock bijwonen, maar ook diverse shows, wandelingen en workshops. Iedere week kun je genieten van een ander thema.

Een skigebied met extra uitdaging

Een skigebied met extra uitdaging

Het skigebied Le Grand Massif in Flaine heeft optimale sneeuwcondities en telt maar liefst 146 afdalingen van in totaal 265 kilometer, 59 liften en talrijke off-piste mogelijkheden tot op 2.500 meter hoogte. Zowel voor beginnende als ervaren skiërs is er genoeg keuze in dit veelzijdige skigebied tijdens je wintersportvakantie!

Ben je op zoek naar een prachtige afdaling? Dan is de Cascades piste van 14 kilometer een absolute aanrader! Je kunt hier ook off-piste skiën. Verder vind je in de omgeving de drie grootste snowparks van Europa: Jampark in Flaine, Jampark Cool in Samöens en Jampark Kids in Morillon.

Warm winterverblijf op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Warm winterverblijf op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Gelegen in het prachtige skigebied van Flaine, tussen de Mont Blanc en Genève, vind je Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Op ons resort kun je verblijven in ruime appartementen en chalets voor een onvergetelijke wintervakantie. Onze accommodaties zijn voorzien van een balkon met een indrukwekkend uitzicht op de besneeuwde bergen. Direct naast het resort kun je je wintersportuitrusting huren voor een zorgeloze skivakantie. Daarnaast kun je op ons resort gebruikmaken van de skilockers en skischoenverwarming. Verder vind je voor ons resort een skipad en een halte voor de gratis skibus. Perfect voor een wintersportvakantie met het hele gezin in de Franse Alpen!